3+1 συμβουλές για να διαλέξετε το κόσμημα που ταιριάζει στο στυλ σας

3+1 συμβουλές για να διαλέξετε το κόσμημα που ταιριάζει στο στυλ σας 3+1 συμβουλές για να διαλέξετε το κόσμημα που ταιριάζει στο στυλ σας

Τα κοσμήματα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισης καθώς τη συμπληρώνουν προσθέτοντας ξεχωριστό στυλ.

Και αν αυτό ακούγεται εύκολο, η αλήθεια είναι ότι πολλές γυναίκες περνούν ώρες μπροστά από τον καθρέφτη για να ταιριάξουν τα κοσμήματα με κάθε look.

Το κατάστημα Skaras Jewels μετρά 70 χρόνια στον χώρο αυτό και οι εκπρόσωποί του μας δίνουν μερικές συμβουλές για να βρείτε το κόσμημα που κολακεύει εσάς σύμφωνα με τα προσωπικά σας χαρακτηριστικά.

Προσδιορίστε το προσωπικό σας στυλ

Ανάλογα με το ύφος που έχετε υιοθετήσει, αντίστοιχα θα είναι και τα κοσμήματα που θα επιλέξετε. Για το καθημερινό σας look στη δουλειά, προτιμήστε διακριτικά κοσμήματα όπως ένα κολιέ με μονόγραμμα και ένα ζευγάρι stud σκουλαρίκια.

Ποιος είναι ο τόνος του δέρματός σας;

Η απόχρωση του δέρματός σας μπορεί να σας καθοδηγήσει για να διαλέξετε το κατάλληλο κόσμημα. Στις πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ταιριάζουν τα ασημένια κοσμήματα ενώ στις σταρένιες και πιο ζεστές τα χρυσά.

Ένα δαχτυλίδι από κίτρινο χρυσό και διαμάντια θα κολακέψει απίστευτα τα δάχτυλά σας αν έχετε πιο σκούρο τόνο δέρματος.

Προσέξτε το κόψιμο στον λαιμό της μπλούζας σας

Ανάλογα με την μπλούζα που θα φορέσετε, αντίστοιχο θα είναι και το κολιέ. Για παράδειγμα, σε μια μπλούζα V ταιριάζει ένα κολιέ σε σχήμα V ή Y.

Σε ένα στρογγυλό ντεκολτέ ταιριάζουν τα στρογγυλά κολιέ. Εμείς προτείνουμε ένα χρυσό με μαργαριτάρια που φέτος είναι και μεγάλη τάση.

Σε μια μπλούζα με ψηλή λαιμόκοψη προτιμήστε τα μακριά κολιέ.

Σε μπλούζες που δένουν στον λαιμό, ζιβάγκο ή οne shoulder μπορείτε να αφήσετε ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια να κερδίσει τις εντυπώσεις, παραλείποντας το κολιέ.

Επενδύστε σε ένα βασικό κομμάτι

Επιλέξτε ένα κόσμημα που σας αρέσει πολύ και χτίστε την υπόλοιπη εμφάνιση γύρω από αυτό. Μπορεί να είναι ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια με πέτρες και ιδιαίτερο μέταλλο, ένα κολιέ ή ένα ιδιαίτερο δαχτυλίδι.

Για περισσότερες συμβουλές επισκεφθείτε το e-shop του Skaras Jewels ή το ολοκαίνουριο φυσικό του κατάστημα για εξατομικευμένες προτάσεις.

Skaras Jewels

Σπύρου Μερκούρη 74, Αθήνα

Βρείτε τα προϊόντα εδώ: Κολιέ από Κίτρινο Χρυσό Κ9 με Μαργαριτάρια 036874, Δαχτυλίδι MetronGold από Κίτρινο Χρυσό Κ14 με Διαμάντια και Συνθετικό Σμαράγδι 039249 & Μενταγιόν Μονόγραμμα Κ απο Κίτρινο Χρυσό Κ9 με Ζιργκόν 037370.

Διαβάστε επίσης