4+1 προϊόντα για φυσική ομορφιά και φρεσκάδα!

4+1 προϊόντα για φυσική ομορφιά και φρεσκάδα! 4+1 προϊόντα για φυσική ομορφιά και φρεσκάδα!

Είναι σημαντικό να ξυπνάτε το πρωί, να κοιτάζεστε στον καθρέφτη και να είστε ευχαριστημένες με την εικόνα σας. Γι’ αυτό μην ξεχνάτε να αφιερώνετε χρόνο για να περιποιείστε και να φροντίζετε τον εαυτό σας. Οι ανάγκες κάθε γυναίκας είναι διαφορετικές ανάλογα με τον τύπο του δέρματος, τις συνθήκες ζωής ή ακόμα και την ηλικία.

Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να επιλέγετε εξατομικευμένα προϊόντα για το δέρμα, ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πολλές φορές, οι υποχρεώσεις ή η κούραση δε βοηθούν και αμελείτε τη φροντίδα του δέρματός σας. Για το i-cure.gr η καλή ποιότητα δέρματος είναι η πιο σημαντική επένδυση.

Γι’ αυτό, προτείνει 4 top προϊόντα που κάθε γυναίκα πρέπει να χρησιμοποιεί καθημερινά για βαθιά ενυδάτωση:

Δείξτε τα χέρια σας!


Μην ξεχνάτε ότι τα χέρια είναι ένα σημείο του σώματος που αποκαλύπτουν την ηλικία σας! Πόσο συχνά χρησιμοποιείτε κρέμα; Σύμφωνα με έρευνες μεγάλο ποσοστό των γυναικών χρησιμοποιεί ενυδατική χεριών, αφού έχει παρατηρήσει αφυδάτωση ή σκάσιμο. Μια επιλογή με ανάλαφρη υφή είναι η Apivita Hand Cream Moisturizing Jasmine & Propolis καθώς τα αφήνει απαλά με διακριτικό άρωμα γιασεμιού.

Για το πρόσωπο ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση!

Δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνετε το κατάλληλο layering στο πρόσωπό σας και να απορροφηθούν σωστά τα προϊόντα που εφαρμόζετε. Χρησιμοποιήστε τακτικά μάσκες προσώπου για βαθύ καθαρισμό, σύσφιξη των πόρων και λείανση των λεπτών γραμμών.

Η Caudalie έχει δημιουργήσει την Vinergetic C+ Instant Detox Mask που απομακρύνει κάθε τοξικό στοιχείο από το δέρμα σας και προσφέρει 100% αποτελεσματικότητα στα προϊόντα ενυδάτωσης που χρησιμοποιείτε.

Μην αμελείτε τα χείλη σας!

Με τα χρόνια τα χείλη χάνουν τον όγκο τους. Μην ξεχνάτε να έχετε πάντα μαζί σας ένα προϊόν ενυδάτωσης, ώστε να το εφαρμόζετε τακτικά και όχι μόνο όποτε η ενόχληση από κάποιο ερεθισμό σας χτυπήσει το καμπανάκι. Μια καλή επιλογή είναι το Natural Blend Hydrating Lip Balm της Vichy για εντατική θρέψη χωρίς χρώμα.

Λαμπερά μαλλιά με τη σωστή φροντίδα

Το καθημερινό styling φθείρει τα μαλλιά με αποτέλεσμα να φαίνονται θαμπά και άτονα. Επιλέξτε προϊόντα προστασίας για υγιή και όμορφη κόμη, όπως μια μάσκα περιποίησης. Αν θέλετε φυσική αίσθηση επιλέξτε τη Dercos Nutrients Nutri Protein Restorative Mask από τη Vichy που δεν περιέχει σιλικόνη.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τα κατάλληλα προϊόντα που θωρακίζουν και αναδεικνύουν την υγεία του δέρματος και των μαλλιών σας.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure και ανακαλύψτε τις επιλογές σας σε προσιτές τιμές ή ακολουθήστε μας στα social media, ώστε να μένετε ενημερωμένοι για όλες μας τις προσφορές.

Δείτε τα προϊόντα εδώ: Apivita Hand Cream Moisturizing Jasmine & Propolis 50m, Caudalie Vinergetic C+ Instant Detox Mask, Vichy Natural Blend Hydrating Lip Balm, Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein Restorative Mask 250ml

Διαβάστε επίσης