Ubiquiti, η πρωτοπόρος στα wireless δίκτυα!

Ubiquiti, η πρωτοπόρος στα wireless δίκτυα! Ubiquiti, η πρωτοπόρος στα wireless δίκτυα!

Απολαύστε υψηλή απόδοση και απίστευτη ταχύτητα σε εταιρικά περιβάλλοντα με την υπογραφή της Ubiquiti. 

Η εταιρεία αποτελεί από το 2003 ηγέτη στον τομέα των ασύρματων δικτύων σε παγκόσμια κλίμακα έχοντας, συμβάλλει στη διαμόρφωση του δικτύου υποδομής σε πάνω από 200 χώρες με τη φιλοδοξία να εκδημοκρατίσει την τεχνολογία των δικτύων. Θέλετε και άλλο λόγο να την εμπιστευτείτε για την απόλυτη wireless κάλυψη του εταιρικού σας χώρου;

Γρήγορη ταχύτητα & αξιοπιστία

Όταν η ταχύτητα συναντά την υψηλή απόδοση και το απίστευτο design, τότε μιλάμε για την επαναστατική wireless κεραία airFiber 24HD από την Ubiquiti. Για να γίνει αντιληπτή η καινοτόμα αυτή λύση σκεφτείτε πως μπορείτε να μεταφέρετε έναν φάκελο 100 MB σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο. Η airFiber 24HD είναι εύκολη στην εγκατάσταση καθώς οι ενσωματωμένοι δέκτες GPS υπολογίζουν αυτόματα όλες τις παραμέτρους θέσης και συγχρονισμού.

Θέλετε μεγαλύτερη εμβέλεια κάλυψης;

Η Ubiquiti AirFiber 5 GHz High Band (AF5U) προσφέρει τα ίδια υψηλά επίπεδα ταχύτητας αναβαθμίζοντας την εμβέλεια από 20 στα 100 χλμ. Το υπέροχο σχέδιό της εξυπηρετεί αισθητικούς και πρακτικούς σκοπούς. Το υλικό αλλά και η μορφή της κατασκευής της ενισχύει τη μοναδική της απόδοση, την απίστευτη ταχύτητα και την απόσταση που καλύπτει.

Εύκολος έλεγχος δικτύου με το ubiquiti unifi switch us 48 750w

Επεκτείνετε το δίκτυό σας με το ubiquiti unifi switch us 48 750w πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα χωρίς να έχετε απώλεια. Έτσι, κερδίζετε για την επιχείρησή σας σε χρόνο, ευελιξία και απόδοση.

Στο aic-eshop θα βρείτε πολλές ακόμη λύσεις που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα και την ταχύτητα της δουλειάς και της απόδοσης κάθε εργασίας. Δείτε τις επιλογές σας μέσα από το μοντέρνο και εύχρηστο e-shop ανακαλύπτοντας όλες τις απίστευτες δυνατότητες των προϊόντων μέσα από τα χαρακτηριστικά τους. Η ομάδα της AIC είναι δίπλα σε κάθε σας εξατομικευμένη ανάγκη μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφωνικά. Για να μαθαίνετε όλα τα wireless νέα μας, ακολουθήστε μας και στα social!

Δείτε τα προϊόντα εδώ: Ubiquiti airFiber 24HD, Ubiquiti AirFiber 5 GHz High Band (AF5U), Ubiquiti UniFi Switch US-48-750W

Διαβάστε επίσης