Πώς να επιβιώσετε στις πρώτες σας διακοπές ως ζευγάρι

Πώς να επιβιώσετε στις πρώτες σας διακοπές ως ζευγάρι Πώς να επιβιώσετε στις πρώτες σας διακοπές ως ζευγάρι

Επειδή το πρώτο σας ταξίδι μαζί είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τη σχέση, μάθετε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κλείσετε τα εισιτήριά σας

Το να κάνετε τις πρώτες σας διακοπές με τον φίλο σας είναι ένα συναρπαστικό ορόσημο στη σχέση σας. Όμως, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα άτομο που έχει μπει σχετικά πρόσφατα στη ζωή σας, είναι λογικό να σας κατακλύζει ο φόβος πως τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πολύ λάθος. Πρέπει λοιπόν να είστε προετοιμασμένες για σχεδόν οτιδήποτε όταν πηγαίνετε στις πρώτες σας διακοπές με τον φίλο σας.

Ωστόσο, αν θυμάστε αυτά τα λίγα πράγματα, ο χρόνος που θα περάσετε μαζί μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος. Μην ανησυχείτε τόσο πολύ για τα μικρά πράγματα και απλώς διασκεδάστε και αδράξτε την ευκαιρία για να γνωριστείτε καλύτερα!

Επιλέξτε έναν προορισμό που να αρέσει και στους δύο

Αν απλώς συμφωνήσατε να πάτε κάπου για να γίνετε αρεστές, αυτό είναι πρόβλημα. Γνωρίζοντας ότι δεν θέλετε πραγματικά να κάνετε διακοπές εκεί που εκείνος θέλει, θα είναι δύσκολο να το ανεχτείτε από την αρχή. Εάν ζητήσει τη γνώμη σας για μέρη που θέλετε να πάτε, μιλήστε. Όχι μόνο θα γνωρίσει εσάς και τα πράγματα που σας αρέσει να κάνετε καλύτερα, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να απολαύσετε πραγματικά τις διακοπές σας πολύ περισσότερο.

Να θυμάστε ότι του αρέσετε ήδη

Αυτό που κάνει τις πρώτες διακοπές με έναν νέο σύντροφο λίγο τρομακτικές είναι επειδή θέλετε να του αρέσετε. Θέλετε να κάνετε καλή εντύπωση, ώστε να θέλει να κάνει όλο και περισσότερα ταξίδια μαζί σας. Αλλά το θέμα είναι ότι του αρέσετε ήδη. Διαφορετικά, δεν θα πήγαινε εξαρχής διακοπές μαζί σας. Μπορείτε να χαλαρώσετε πολύ περισσότερο γνωρίζοντας ότι είναι ήδη στο πλευρό σας. Θέλει να πάει καλά η κατάσταση όσο και εσείς. Για να μην αναφέρουμε καν το γεγονός ότι μάλλον νιώθει ακριβώς το ίδιο. Θέλει να σας κάνει να νιώθετε εξίσου άνετα και να διασκεδάζετε το ίδιο με εκείνον.

Επικοινωνήστε όταν χρειάζεται

Μην κάνετε πίσω από φόβο μήπως φανείτε πιεστικές ή γκρινιάρες -είναι βέβαιο ότι δεν είστε κανένα από αυτά τα πράγματα. Το να μιλάτε όταν είστε δυσαρεστημένες για κάτι δεν θα τον κάνει να απομακρυνθεί. Στην πραγματικότητα, όσο περισσότερο ξέρει τι σας αρέσει και τι δεν σας αρέσει, τόσο πιο εύκολο θα είναι για αυτόν να βεβαιωθεί ότι οι διακοπές σας είναι διασκεδαστικές.

Μάθετε πόσα θα ξοδέψετε και ποιος θα πληρώσει για τι

Τα χρήματα είναι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα από νωρίς στις σχέσεις και για καλό λόγο. Όταν βρίσκεστε σε διακοπές, προφανώς δεν θέλετε να ξοδεύετε πολλά χρήματα όταν ο φίλος σας δεν μπορεί να ξοδέψει τόσα πολλά. Βεβαιωθείτε ότι οι δαπάνες σας είναι όσο το δυνατόν πιο δίκαιες. Αυτό όχι μόνο θα κάνει τις διακοπές πιο ευχάριστες, αλλά κανείς από τους δύο δεν θα τρέφει δυσαρέσκεια για τον άλλον λόγω ακριβών εστιατορίων ή εκδρομών.

Συμβιβασμοί

Πρέπει πραγματικά να θυμάστε ότι είστε ομάδα τώρα. Ωστόσο, θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε για να κάνετε τις πρώτες διακοπές με τον φίλο σας καλές. Ίσως μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλει την πρώτη νύχτα και να επιλέξετε τη δραστηριότητα για την επόμενη. Θυμηθείτε ότι ακόμη και στις καλύτερες σχέσεις χρειάζονται συμβιβασμοί, οπότε το να ξεκινήσετε νωρίς θα σας βοηθήσει σίγουρα μακροπρόθεσμα.

Διαβάστε επίσης