Πώς να φορέσετε τα μεγάλα κασκόλ

Πώς να φορέσετε τα μεγάλα κασκόλ

Καθώς ο χειμώνας μπήκε για τα καλά και προβάρουμε τα παλτό και τα βαριά πανωφόρια μας ήρθε ή ώρα να χρησιμοποιήσουμε τα χειμωνιάτικα κασκόλ μας. Και μιλάμε φυσικά για τα τεράστια, μάλλινα κασκόλ που μοιάζουν με μικρές κουβέρτες, τα λεγόμενα blanket scarves που είναι η αγαπημένη τάση τους τελευταίους χειμώνες.

Το blanket scarf είναι μια γιγαντιαία έκδοση του κασκόλ που είναι τόσο μεγάλο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί – καλά το μαντέψατε – ακόμα σαν κουβέρτα. Είναι ζεστό, βολικό, άνετο και υπέροχο, και πολύ της μόδας και φέτος. Φοριέται σαν κασκόλ, αυτοσχέδιο πόντσο ή κάπα, σάλι, και ναι, ακόμη και σαν κουβέρτα.

Όμως, παρόλο που το blanket scarf δίνει πολλές επιλογές φορέματος είναι λίγο δύσκολο να το ταιριάζουμε στα μέτρα μας. Με τόσο ύφασμα που περισσεύει είναι εύκολο να αναρωτηθείς «Πώς στην ευχή θα το τυλίξω όλο αυτό γύρω από το λαιμό μου;» Γι’ αυτό κι εμείς σας δείχνουμε εδώ μερικές στυλιστικές συμβουλές για αναδείξετε με το κασκόλ σας το καθημερινό σας outfit και το προσωπικό σας στυλ.

1. Ο βασικός τρόπος να τυλίξετε το blanket scarf γύρω από το λαιμό σας

scarve1

2. Ένας τρόπος για να κάνετε το blanket scarf να μη δείχνει τόσο τεράστιο

scarve2

3. Ρίξτε απλά το κασκόλ σας γύρω από το λαιμό σας, αφήστε τις άκρες κρέμονται προς τα κάτω, και στη φορέστε μια ζώνη. Φαίνεται σχεδόν σαν να φοράτε πουλόβερ ή γιλέκο.

scarve5

4.Διπλώστε το κασκόλ σας γύρω από το λαιμό σας σαν σάλι.

scarve12

5. Εάν έχει περισσέψει πολύ ύφασμα αφού το έχετε τυλίξει γύρω από το από το λαιμό σας όπως θα κάνατε με ένα κανονικού μεγέθους κασκόλ, απλά δέστε τις άκρες κάπως έτσι.

scarve13

6 Εκπέμψτε μια πραγματικά γκλάμουρ άποψη τυλίγοντας το κασκόλ γύρω απ’ το σώμα σας κάπως έτσι.

scarve14

 

Διαβάστε επίσης