Άνεση και στυλ σε 2 λέξεις: Σανδάλια & Εσπαντρίγιες

Άνεση και στυλ σε 2 λέξεις: Σανδάλια & Εσπαντρίγιες Άνεση και στυλ σε 2 λέξεις: Σανδάλια & Εσπαντρίγιες

Πόσες φορές σας έχει τύχει να σας σταματήσουν στον δρόμο και να σας ρωτήσουν από που πήρατε τα παπούτσια σας;

Είμαστε σίγουροι πως δεν είναι λίγες, ειδικά αν η αγορά σας έγινε από τη shoemart.gr.

Κερδίστε τις εντυπώσεις και αυτή την άνοιξη ψηφίζοντας άνεση και κομψότητα με τα γυναικεία παπούτσια.

Βολικές εσπαντρίγιες για ολοκληρωμένες εμφανίσεις 

Η πιο όμορφη και άνετη επιλογή για τις ανοιξιάτικες μέρες είναι οι εσπαντρίγιες. Είναι λίγο το boho στοιχείο τους, η κομψή γραμμή τους, το ανάλαφρο περπάτημά σας όταν τις φοράτε. Είτε αγαπάτε τις flat ή τις ψηλές εσπαντρίγιες, αναδεικνύουν μοναδικά τη σιλουέτα και το σύνολό σας.

Τολμήστε να φορέσετε χρώματα, όπως αυτό τη μέντας και συνδυάστε με neutral ή παστέλ χρώματα για να αφήσετε το δικό σας αποτύπωμα την άνοιξη αυτή. Η THESHOEMART φροντίζει για τη δική ασφάλεια σε κάθε βήμα χάρη στις αντιολισθητικές σόλες.

Ιδιαίτερα φινετσάτες είναι και οι πιο ψηλές εσπαντρίγιες που χαρίζουν λίγο ύψος παραπάνω και μπορούν να δώσουν έναν εκλεπτυσμένο αέρα σε κάθε σας εμφάνιση. Είναι ιδιαίτερα ξεκούραστες χάρη στο μαξιλαράκι ενώ μπορείτε να περπατάτε χωρίς φόβο πτώσης καθώς έχουν αντιολισθητική σόλα.

Δροσερές εμφανίσεις με ανάλαφρα σανδάλια

Η αλήθεια είναι πως η άνοιξη στην Ελλάδα δεν κρατά πολύ. Επομένως, η θερμοκρασία δε θα αργήσει να ανέβει με αποτέλεσμα να αναζητάτε άνετες λύσεις σε ρούχα και παπούτσια. Θα χρειαστείτε σίγουρα σανδάλια που θα φοράτε όχι μόνο κάθε μέρα στις βόλτες, τη σχολή ή τη δουλειά αλλά και στις διακοπές που θα κάνετε.

Η THESHOEMART προτείνει σχέδια που είναι ανθεκτικά και έχουν μοναδική γραμμή, ώστε να αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις με το look που θα υιοθετήσετε την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022.

Μια άνετη και πρωτότυπη επιλογή είναι τα flat σανδάλια από γνήσιο δέρμα με σχέδιο που θυμίζει ψάθα, άρα κάτι από ελληνικό καλοκαίρι. Αποκτήστε τα για τις πιο άνετες βόλτες στην πόλη και το νησί χάρη στο ανατομικό μαξιλαράκι και το ασφαλές κράτημα που εξασφαλίζουν οι αντιολισθητικές σόλες.

Αν πάλι στοχεύετε σε κάτι ακόμη πιο ξεκούραστο, τα Walk έχουν δερμάτινο πάτο για ξεκούραστες διαδρομές χωρίς να χάνετε ούτε στο παραμικρό το στυλ σας. Τολμήστε ένα φωτεινό χρώμα για να δώσετε ζωντάνια στο σύνολό σας.

Αν σκιαγραφήσαμε σωστά το προφίλ των δικών σας προτιμήσεων, μπορείτε να βρείτε εύκολα όλες μας τις προτάσεις εδώ: Suede εσπαντρίγιες 330.YT905-C, PAREX πλατφόρμες εσπαντρίγιες με δέσιμο γύρω από τον αστράγαλο 022.117-25-010-L, Flat Σανδάλια 387.F48-L, Walk Me ανατομική παντόφλα με δερμάτινο πάτο 202.WM104041-L

Αλήθεια πού θα είναι η πρώτη σας βόλτα με τα καινούρια σας σανδάλια ή εσπαντρίγιες;

Διαβάστε επίσης