Παπούτσια – «Try Before You Buy» Ecommerce

Παπούτσια - "Try Before You Buy" Ecommerce

Το νέο project που αποσκοπεί στο να ταιριάξει τις πολύ χαμηλές τιμές που υπάρχουν στο ίντερνετ με τη δυνατότητα να δεις και να δοκιμάσεις τα παπούτσια πριν τα αγοράσεις.

Ένα νέο κατάστημα ανοίγει τις πόρτες του στις 25 Ιουνίου στο Άργος, δαναού 39. Μία πολύ δημοφιλής ιστοσελίδα www.topapoutsi.gr κάνει τη μετάβαση από ηλεκτρονικό σε φυσικό κατάστημα ακολουθώντας το μοντέλο try before you buy. toPapoutsi.gr έχει μία συλλογή σε ανδρικά και γυναικεία παπούτσια που ξεπερνά τα 3.000 διαφορετικά σχέδια και εξυπηρετεί ήδη το ελληνικό κοινό εδώ και τρία χρόνια. H αγορά παπουτσιών μέσω του ίντερνετ έχει γίνει τώρα καθημερινότητα για πολλούς μιας και οι τιμές είναι πολύ καλύτερες από αυτές που θα βρούμε στα τοπικά καταστήματα όπως και επίσης πολύ μεγαλύτερη συλλογή από αυτά που θα βρούμε σε ένα κατάστημα. Δυστυχώς ένα πράγμα που δεν μπορούμε να κάνουμε από το ίντερνετ είναι να δούμε από κοντά τα παπούτσια και να τα δοκιμάσουμε προτού τα αγοράσουμε. Δεδομένου ότι υπάρχουν χιλιάδες σχέδια, χρώματα και εφαρμογές παπουτσιών πολλοί διστάζουν να κάνουν τις αγορές τους online.

topapoutsi

Το νέο αυτό project του καταστήματος αποσκοπεί στο να ταιριάξει τις πολύ χαμηλές τιμές που υπάρχουν στο ίντερνετ με τη δυνατότητα να δεις και να δοκιμάσεις τα παπούτσια πριν τα αγοράσεις. Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος με την πολύχρονη πείρα τους πάνω στο χώρο του υποδήματος και τον online καταστημάτων παρατήρησαν ότι μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις των πελατών του online καταστήματος ήταν το «που έχετε φυσικό κατάστημα για να τα δούμε;». Kάτι που δεν είναι εφικτό με online καταστήματα λόγω του ότι τα περισσότερα λειτουργούν σε μεγάλες αποθήκες εκτός το κέντρο πόλεων.

topapoutsi_800-800

Θέλοντας να μεγιστοποιήσουν τον αριθμό των παπουτσιών τα οποία βλέπει ο καταναλωτής, η ομάδα από το παπούτσι δημιούργησε ένα κατάστημα με εντελώς μινιμαλιστικό στυλ και τη μεγαλύτερη βιτρίνα παπουτσιών στο Άργος. Ακόμα και αυτός ο χώρος δεν είναι αρκετός για να φαίνονται όλα τα ζευγάρια παπουτσιών που έχουν γι’αυτό χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν και άλλη μία καινοτομία. Μέσα στο κατάστημα υπάρχουν tablets πάνω στα οποία ο πελάτης μπορεί να δει την όλη η συλλογή των παπουτσιών, να διαλέξει οποίο του αρέσει και να το έχει στα χέρια του σε ένα λεπτό.

Eάν λοιπόν ψάχνετε για την τέλεια μαύρη γόβα, ένα ζευγάρι casual εσπαντρίγιες ή βραδινά πέδιλα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα ή το φυσικό κατάστημα

 

Διαβάστε επίσης