Συνδύασε zebra print παντελόνια με ρούχα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου

Συνδύασε zebra print παντελόνια με ρούχα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου Συνδύασε zebra print παντελόνια με ρούχα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου

Τα patterns είναι φέτος το καλοκαίρι περιζήτητα γιατί πολύ απλά συνδυάζονται εύκολα και μας φτιάχνουν τη διάθεση. Το πιο απλό, όμως, από όλα είναι σίγουρα το zebra print που μπορεί να συνδυαστεί με τα ρούχα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου.

Όταν ακούς για έντονα patterns στη μόδα, το μυαλό σου πηγαίνει απευθείας σε δύσκολους συνδυασμούς που ταιριάζουν μόνο στα μοντέλα του Instagram. Καιρός λοιπόν να απομυθοποιήσουμε και αυτή την εντύπωση που έχει δημιουργηθεί. Τα patterns είναι φέτος το καλοκαίρι περιζήτητα γιατί πολύ απλά συνδυάζονται εύκολα και μας φτιάχνουν τη διάθεση. Το πιο απλό, όμως, από όλα είναι σίγουρα το zebra print που μπορεί να συνδυαστεί με τα ρούχα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου.

Το μυστικό του zebra print κρύβεται στο γεγονός ότι περιέχει δύο βασικά χρώματα

Αν το καλοσκεφτείς, το zebra print δεν είναι παρά ο συνδυασμός του άσπρου και του μαύρου. Τα δύο αυτά χρώματα είναι και τα βασικότερα στην χρωματική παλέτα και μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με τα υπόλοιπα. Αν γενικά φοβάσαι τα έντονα prints, τότε δεν θα ξεκινήσεις με κάποιο zebra φόρεμα ή πουκάμισο. Αντίθετα, η πιο ασφαλής επιλογή σε πρώτο επίπεδο είναι ένα παντελόνι με το συγκεκριμένο print.

Mε τι θα φορέσεις το νέο παντελόνι σου με zebra print

H απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα μπορούσε να είναι απλά ένα “με τα πάντα”, ωστόσο θα γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Δεν είναι τυχαίο που το συγκεκριμένο στυλ παντελονιού έγινε ανάρπαστο το τελευταίο διάστημα. Τώρα, προτού πιάσουν οι καλοκαιρινοί καύσωνες είναι η ιδανική στιγμή να το φορέσεις και να το χαρείς.

Αν σου αρέσει το μίνιμαλ στιλ με μερικά twists, μπορείς να το φορέσεις με ένα λευκό T-shirt κι ένα ζευγάρι λευκά sneakers. Πρόκειται για ένα συνδυασμό που θα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και είναι η επιτομή του επιμελώς ατημέλητου look. Εκτός από το λευκό, μπορείς κάλλιστα να το συνδυάσεις και με τις παστέλ αποχρώσεις που αγαπάς περισσότερο. Η αντίθεση ανάμεσα στα χρώματα θα τα αναδείξει ακόμη περισσότερο.

Από την άλλη, αν χρειάζεσαι τo zebra παντελόνι σου για μία βραδινή έξοδο, έχουμε κι εκεί τη λύση. Μπορείς να το συνδυάσεις με κάποιο crop top σε ό,τι χρώμα θες, τα αγαπημένα σου ψηλά παπούτσια και με αρκετά κοσμήματα. Μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις έντονα, fluo χρώματα ή οτιδήποτε με glitter. Αυτό το καλοκαίρι, θέλουμε ακόμη περισσότερο χρώμα και λάμψη στις ζωές μας.

Διαβάστε επίσης