Libelloula – Ζακέτες και μπλούζες που δεν θα ξεχάσει κανείς αν τα φορέσετε!

Libelloula - Ζακέτες και μπλούζες που δεν θα ξεχάσει κανείς αν τα φορέσετε! Libelloula - Ζακέτες και μπλούζες που δεν θα ξεχάσει κανείς αν τα φορέσετε!

Το ελληνικό brand Libelloula είναι γεγονός! Πολλές γυναίκες έχουν φορέσει τις δημιουργίες της Χρύσας Καλπάκη, συνδυάζοντας την ιδιοσυγκρασία τους με τα «ψαγμένα» ρούχα, πρωτοπορώντας με γραμμές που αναδεικνύουν το κάθε κομμάτι. Κάθε μπλούζα, παντελόνι, ζακέτα, φόρεμα μπορεί να συνδυαστεί με ό,τι έχετε στην ντουλάπα σας και αυτό είναι που τους δίνει ένα ακόμα τέλειο χαρακτηριστικό για να τα αγοράσει κανείς. Είναι απλά μέσα στην απέραντη ιδιαιτερότητά τους.

Αν θέλετε λοιπόν ρούχα άνετα μα πάνω απ΄ όλα μοναδικά στο είδος τους όπως είναι οι γυναικείες ζακέτες, κοιτάξτε την γκαρνταρόμπα σας και σκεφτείτε τι σας λείπει. Αυτό το διάστημα που ο καιρός αλλάζει, σας προτείνουμε γυναικείες μπλούζες για κάθε ώρα και διάθεση της ημέρας.

30-03-18_5783_800

Ένα λευκό πουκάμισο πρέπει να υπάρχει απαραιτήτως στην ντουλάπα σας αλλά….λίγο αλλαγμένο από το κλασικό στυλ και κόψιμο που έχετε συνηθίσει. Η λευκή πουκαμίσα Libelloula έγινε νυχτερίδα και προσφέρει μία νέα διάσταση στην εμφάνισή σας. Φορέστε το με το αγαπημένο σας τζιν ή τολμήστε να τραβήξετε τα βλέμματα με σορτς και ψηλό μποτάκι! Βρείτε το πουκάμισο, εδώ. Από βαμβακερό μετάξι και γιακάς μάο.

30-03-18_7009-800

Αν αυτό το φθινόπωρο θέλετε να φορέσετε κάτι κόκκινο, επιλέξτε το σακάκι. Το red roll jacket θα γίνει το πιο sexy κομμάτι της συλλογής σας. Θα το φοράτε με ψηλό τακούνι και skinny παντελόνι, δημιουργώντας ένα αυστηρό και θηλυκό look γραφείου ή με πιο casual ρούχα για ένα καθημερινό outfit που το σακάκι θα το επαναπροσδιορίζει. Βρείτε το εδώ.

victor-800

Η πολύ λεπτή ζακέτα VICTOR είναι μία από τις πιο ροκ επιλογές, που με άρωμα Νέας Υόρκης διεκδικεί το ενδιαφέρον σας για μία εκτυφλωτική εμφάνιση είτε βράδυ, είτε πρωί.

10-03-18_11409_800Το αέρινο πουκάμισο σε άνετη γραμμή με design Rock n Rolla είναι ένα πολύ girly κομμάτι που μπορεί να φορεθεί όπου κι αν είστε ό,τι κι αν κάνετε. Συνδυάζεται τέλεια με τζιν και με μαύρο παντελόνι.

Περισσότερα: libelloula.com

Διαβάστε επίσης