Γυναικεία ρούχα Regalinas – 3+1 items που θα «φρεσκάρουν» την ντουλάπα σας

Γυναικεία ρούχα Regalinas - 3+1 items που θα «φρεσκάρουν» την ντουλάπα σας Γυναικεία ρούχα Regalinas - 3+1 items που θα «φρεσκάρουν» την ντουλάπα σας

Ανακαλύψτε την νέα collection Regalinas. Επωφεληθείτε από τις Δωρεάν Αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Ανανεώστε εύκολα και γρήγορα την ντουλάπα σας, με διαχρονικά κομμάτια, όπως τα γυναικεία πλεκτά πουλόβερ, που μπορείτε να φοράτε από το πρωί ως το βράδυ, πηγαίνοντας στο γραφείο, για ποτό, για καφέ, μένοντας στυλάτες πάντα.

Τα ρούχα Regalinas είναι αυτό που ψάχνετε! Οικονομικά, chic και ποιοτικά, σας κολακεύουν και σας δίνουν αυτό το κάτι παραπάνω από ένα απλό outfit που θα βαρεθείτε γρήγορα.

Ριγέ ζακέτα

Regalinas_32091

Μία ζεστή ζακέτα είναι πάντα ένα ρούχο που πρέπει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας, αφού μπορεί να ενισχύσει ένα ουδέτερο outfit με φινέτσα, ζεστασιά και χάρη.

Από τις γυναικείες ζακέτες και πλεκτά Regalinas ξεχωρίσαμε την ριγέ ζακέτα που εναλλάσσει τέλεια το μπλε με το φούξια. Must τον χειμώνα, την άνοιξη, το φθινόπωρο. Αγοράστε την πριν εξαντληθεί.

Μπλούζα με ασπροκέντημα

Regalinas_31934

Το ασπροκέντημα είναι πάντα σικάτο, αναδεικνύοντας ένα ρομαντικό στυλ που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, όποιο κι είναι το στυλ της. Η μπλούζα Regalinas με βολάν είναι ιδιαίτερο σχέδιο που μπορεί να φορεθεί με ένα ψηλοκάβαλο παντελόνι ή με φούστα σε κάθε μήκος.

Κλείνει με κουμπιά στην πλάτη και με μανσέτα στα μανίκια, λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Τέλεια επιλογή και για βραδινή εμφάνιση! Βρείτε την εδώ.

Άσπρο παντελόνι ψηλόμεσο 

Regalinas_32253

Τα γυναικεία παντελόνια είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια σε μια γκαρνταρόμπα και όσο μεγαλύτερη ποικιλία έχουμε από θέμα χρωμάτων τόσο πιο εύκολα δημιουργούμε νέους συνδυασμούς.

Τα ψηλόμεσα γυναικεία παντελόνια μέχρι τον αστράγαλο είναι πολύ μοντέρνα και super άνετα. Ένα από αυτά είναι το ψηλοκάβαλο παντελόνι Regalinas σε άσπρο και μαύρο, το οποίο συνδυάζεται με κοντά τοπάκια ή με μπλουζάκια μέσα από το παντελόνι που δίνουν επιπλέον ύψος.

Γυναικεία παντελόνα σε μπεζ

Regalinas_32202

Οι γυναικείες παντελόνες είναι άνετες και φοριούνται όλες τις ώρες, όλες τις μέρες. Η παντελόνα με λάστιχο στην μέση που θα βρείτε εδώ συνδυάζεται τέλεια με ψηλοτάκουνα. Για πιο chic-rock συνδυασμό, φορέστε την με δερμάτινο jacket. Και σε μπλε!

Ανακαλύψτε την νέα collection Regalinas. Επωφεληθείτε από τις Δωρεάν Αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης