Καλσόν που… λιώνουν και προκαλούν!

Καλσόν που... λιώνουν και προκαλούν! Καλσόν που... λιώνουν και προκαλούν!

Θα διαθέτατε 36 ευρώ για να αγοράσετε και να φορέσετε ένα καλσόν που μοιάζει να λιώνει… πάνω στο κορμί σας; Εκεί που πιστεύαμε ότι τα είχαμε δει όλα, έρχονται τα καλσόν που λιώνουν και αναγκαζόμαστε να επαναξιολογήσουμε ολόκληρη την άποψή μας για τη μόδα.

Μια νέα γερμανική εταιρεία ρούχων, η URB σας προτείνει να βγείτε έξω από τα συνηθισμένα και να ακολουθήσετε το νέο μοντέλο που έρχεται να… ταράξει τα νερά στο χώρο της μόδας.

Τα καλσόν διατίθενται κατόπι παραγγελίας. Το μεγαλύτερο κομμάτι του καλσόν που… «λιώνει» έχει επιτευχθεί απλά και μόνο με το σχεδιασμό του υγρού που πέφτει πάνω σε ένα απλό καλσόν, χρώματος, εφαρμογής και «κοψίματος» που θα επιλέξει η πελάτισσα.

Καλσόν που... λιώνουν και προκαλούν!Και όλα αυτά στην τιμή των 36 ευρώ και με μια μικρή ακόμα επιβάρυνση εξόδων αποστολής.

Το συνολικό look που δίνει το εν λόγω καλσόν παραπέμπει σε gothic τάσεις, και μπορεί να κάνει μεγάλη αντίθεση με το υπόλοιπο σύνολο της πελάτισσας, ενώ πολλές φορές συνοδεύεται και από σκισίματα και τρύπες πάνω του.

Μάλιστα, πολλές φορές το υγρό που τρέχει πάνω στο πόδια έχει και ιριδίζουσα απόχρωση, ενώ το σημείο στο οποίο σταματάει είναι επίσης θέμα της πελάτισσας.

Η νέα αυτή μόδα είναι εμπνευσμένη κυρίως από ένα άλλο hot trend της εποχής μας την nail-art.

Η εταιρεία, βέβαια, προειδοποιεί ότι το προϊόν που θα παραλάβει η ενδιαφερόμενη θα είναι λίγο διαφορετικό από αυτό που βλέπει στον κατάλογο και στις φωτογραφίες.

Προς το παρόν προσφέρει μέχρι 10 στυλ σε διάφορες αποχρώσεις, που διαφέρουν επίσης σε αδιαφάνεια και στο μήκος της λιωμένης επιφάνειας.

Το υλικό που λιώνει και προστίθεται πάνω στο καλσόν φτιάχνεται από λάτεξ, αλλά και από ταλκ που χρησιμοποιούν τα μωρά που σε συνδυασμό αφήνουν την αίσθηση του λιωσίματος…

Καλσόν που... λιώνουν και προκαλούν! Καλσόν που... λιώνουν και προκαλούν!

Μοντέλα με καλσόν που μοιάζουν σαν λιωμένο μέταλλο και άλλα σαν πράσινα τοξικά υγρά και δίνουν σαφώς μια εκκεντρική εμφάνιση σ’ αυτήν που θα τα φορέσει. Πολλές πελάτισσες προτιμούν τα χρωματιστά «κατουρημένα» καλσόν ή αυτά που σχηματίζουν σκούρα λάσπη πάνω στους μηρούς.

Εσείς θα το τολμούσατε;

 

Διαβάστε επίσης