Μάθε σε ποια δούκισσα μοιάζεις… την Kate ή την Meghan;

Μάθε σε ποια δούκισσα μοιάζεις... την Kate ή την Meghan; Μάθε σε ποια δούκισσα μοιάζεις... την Kate ή την Meghan;

Στοιχηματίζω, ότι όταν ήσουν μικρή, ήθελες να γίνεις -τουλάχιστον- η δούκισσα μιας όμορφης και ιστορικής πόλης κάπου στην Ευρώπη. Τώρα που μεγάλωσες, αυτή η φιλόδοξη σου στάση, έχει βρει αντίκτυπο, στην επαγγελματική σου καριέρα. Και πολύ καλά κάνει!

Φιλοδοξία, σημαίνει αυτοπεποίθηση και αυτοπεποίθηση σημαίνει δυναμισμός. Δύο πράγματα που χωρίς αμφιβολία, θα σε φέρουν κοντά στα όνειρα και τους στόχους σου. Τέτοιες γυναίκες λοιπόν, είναι κατά κανόνα, πετυχημένες. Γυναίκες σαν την Kate Middleton και την Meghan Markle. Τις πρώτες κυρίες της Αγγλίας. Αν μη τι άλλο, η αύρα της αυτοπεποίθησης, του σεβασμού, της θηλυκότητας και της επιτυχίας την οποία εκπέμπουν και η οποία μένει στο χώρο σαν άρωμα, νομίζω τις καθιστούν άξιες, να μπουν στην λίστα των πετυχημένων γυναικών.

Πως όμως μεταδίδουν αυτή την αύρα αυτοπεποίθησης; Η απάντηση είναι απλή, με την στάση τους, το μόνιμο χαμόγελο στα χείλη τους και φυσικά, το απαράμιλλο στυλ στα ρούχα τους. Εμείς, ας μείνουμε στο τελευταίο. Αν και όπως ξέρουμε, οι πρώτες κυρίες, έχουν αυστηρούς ενδυματολογικούς κώδικες, οι προσωπικές στυλιστικές πινελιές ακόμα και κάποιες τολμηρά εντυπωσιακές και μοντέρνες, έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλές κυρίες που θαυμάζουν αυτό το στυλ ενδυμασίας.

Αν αναφερθούμε πιο συγκεκριμένα, τα πιο συχνά items στην ντουλάπα τους θα είναι φυσικά, τα φορέματα. Ωστόσο, δεν τα φοράνε με τον ίδιο τρόπο και φυσικά δεν υιοθετούν το ίδιο στυλ. Οι δύο δούκισσες, αν και ακολουθούν τους ίδιους κανόνες, κάνουν διαφορετικές επιλογές φορεμάτων. Για να τις εντοπίσουμε, ας κάνουμε μια περιήγηση στην ντουλάπα τους.

Και οι δυο δούκισσες, έχουν μια ευρεία γκάμα στυλιστικών επιλογών. Από καθημερινά φορέματα, σε γήινες αποχρώσεις, με πολύ κολακευτικό κόψιμο και πάντα σε μακριά γραμμή – στο ύψος του γονάτου και κάτω από αυτό-

kate_meghan_1

kate_meghan_2

σε μακριά φορέματα

kate_meghan_3

 

kate_meghan_4

σε αέρινα φορέματα, εμπριμέ ή και μονόχρωμα

kate_meghan_5kate_meghan_6

ακόμα και φλοράλ φορέματα, σε έντονα χρώματα

kate_meghan_7

kate_meghan_8

σε βραδινά φορέματα, που κολακεύουν την σιλουέτα τους και συμπληρώνουν το στυλ τους,

kate_meghan_9

φορέματα με δαντέλα

kate_meghan_10

ή κόκκινα φορέματα, που τονίζει την θηλυκότητά τους.

kate_meghan_11

Ωστόσο, όπως μπορείς να διακρίνεις, το στυλ τους μπορεί να παρουσιάζει κάποιες ομοιότητες, αλλά σίγουρα, δεν είναι το ίδιο. Θα μπορούσαμε να πούμε, ότι η δούκισσα του Cambridge, Kate, κάνει πιο αυστηρές και συντηρητικές επιλογές, επιλέγοντας πιο ‘’πριγκιπικά’’ φορέματα, σε άλφα γραμμή ή και στενά φορέματα, που όμως τις ταιριάζουν εξαιρετικά. Από την άλλη, η Meghan, κάνει περισσότερο μοντέρνες εμφανίσεις, με πιο τολμηρά κοψίματα, χρώματα αλλά και πιο casual ύφος. Ίσως βέβαια αυτό να οφείλεται, ότι η Meghan, είναι καινούργια στον χώρο της αριστοκρατικής κοινωνίας και δεν της έχουν δοθεί ακόμα πολλές ευκαιρίες να εμφανιστεί με τα πιο βραδινά ή επίσημα φορέματα. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι και οι δυο κυρίες είναι εντυπωσιακές και στυλάτες.

Το ερώτημα τώρα, είναι, ποια από τις δυο δούκισσες είναι πιο κοντά στο δικό σου στυλ; Η αριστοκρατική και συντηρητική Kate ή η μοντέρνα και casual Meghan; Ποιο στυλ σου ταιριάζει περισσότερο; Με ποιο νιώθεις περισσότερο άνετα και πιστεύεις ότι αναδεικνύει τον εαυτό σου και την προσωπικότητά σου; Από ποια προσωπικότητα αντλείς έμπνευση; Και τι κοινό πιστεύεις ότι έχεις με αυτή την πηγή στυλιστικών ιδεών; Το στυλ δεν πρέπει να είναι μίμηση! Το στυλ πρέπει να είναι μοναδικό όπως και η προσωπικότητά σου. Ωστόσο, σίγουρα μπορείς να πάρεις ιδέες, από γυναίκες που θαυμάζεις και πιστεύεις ότι έχεις κοινά. Εμείς στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.torouxo.gr πιστεύουμε ότι είτε είσαι συντηρητική, είτε μοντέρνα, φρόντισε πάντα να είσαι εσύ.

 

Διαβάστε επίσης