6 τρόποι που θα κάνουν το ντύσιμό σου να φαίνεται ακριβό

6 τρόποι που θα κάνουν το ντύσιμό σου να φαίνεται ακριβό 6 τρόποι που θα κάνουν το ντύσιμό σου να φαίνεται ακριβό

Ας είμαστε ρεαλιστές, η ολική αναστήλωση μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας χρειάζεται δύο πράγματα: πολλά χρήματα και καθόλου οικολογική συνείδηση. Βρισκόμαστε σε ένα λαβύρινθο, που θα θέλαμε να αγοράζουμε πολλά και καλά ποιοτικά ρούχα για να κάνουμε το στυλ μας να δείχνει περισσότερο ακριβό και στυλιστικά άρτιο.

Αυτές είναι, λοιπόν, μερικές από τις αγαπημένες μας συμβουλές για το πώς θα είσαι στυλάτη ξεγελώντας τους άλλους για το budget που έχεις διαθέσει για την γκαρνταρόμπα σου.

1. Επίλεξε τη μονοχρωμία

Είτε επιλέξεις να είναι όλα μαύρα είτε όλα με ένα συγκεκριμένο print, η μονοχρωμία είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να κάνεις το ντύσιμό σου πιο ακριβό. Ιδανικά, επίλεξε διαφορετικές αποχρώσεις μέσα στην ίδια οικογένεια χρωμάτων ή ένα χρωμα.

2. Τόλμησε τις διαφορετικές υφές

Faux suede, δέρμα, bouclé, tweed, ζακάρ! Είναι τόσες πολλές οι υφές που μπορείς να επιλέξεις, για να δείχνει ένα ρούχο ποιοτικό – ακόμα κι αν έχεις δώσει ελάχιστα χρήματα.

3. Επένδυσε σε ένα καλό παλτό

Βρες για τον εαυτό σου ένα καλό παλτό και φόρεσέ το πάνω από τα πάντα. Η ντουλάπα σου πρέπει, αρχικά, να φιλοξενεί ουδέτερα και ποιοτικά basic ρούχα. Εννοείται πως καλό θα ήταν να έχει ένα πιο περίτεχνο παλτό – με μοτίβα, διακοσμητικά στοιχεία ή ένα μοναδικό σχήμα, που θα φαίνεται ιδανικό πάνω σε μονόχρωμες στολές.

4. Κάντο “δικό” σου

Πιθανώς είναι το πιο γενικό tip που θα δώσω σε αυτή τη λίστα, αλλά αυτή η συμβουλή αξίζει να γίνει φίλος σου. Πάρε το χρόνο σου για να κάνεις κάποιες μικροδιορθώσεις στα ρούχα που ίσως δεν στέκονται ιδανικά στο σώμα σου. Αυτές οι μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν μια δραστική διαφορά στη συνολική εμφάνισή σου.

5. Ξεκίνα το σιδέρωμα

Οι ζάρες σίγουρα δεν ταιριάζουν σε ένα wannabe ακριβό ντύσιμο. Η καλύτερη λύση είναι το σίδερο, αλλά εάν βαριέσαι όλη τη διαδικασία μπορείς να επενδύσεις σε ένα steamer, που θα σε βοηθήσει να φτιάξεις το ντύσιμό σου σε ελάχιστο χρόνο. Ενώ το σιδέρωμα είναι υπέροχο, τα steamers είναι πολύ πιο “ευγενικά” στα ρούχα σου, επιτρέποντας λιγότερη φθορά με την πάροδο του χρόνου.

6. Διάλεξε τα σωστά αξεσουάρ

Μια καλή σκληρή τσάντα, ένα μεταξωτό μαντήλι ή χρυσές πινελιές – σκέψου στρατιωτικά κουμπιά ή μια φανταχτερή ζώνη – μπορούν εύκολα να ανυψώσουν το look σου. Τα σωστά αξεσουάρ μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά. Θα πρέπει να κάνεις, όμως, σοφές επιλογές.

Διαβάστε επίσης