Διαχρονική καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. Τι δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σας

Διαχρονική καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. Τι δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σας Διαχρονική καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. Τι δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σας

Υπάρχουν κάποια βασικά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από την γκαρνταρόμπα του καλοκαιριού. Πολλά από αυτά είναι και για την πόλη και για τις διακοπές και παραμένουν διαχρονικά τα πιο chic ρούχα για τις διακοπές – Φέτος που ο μινιμαλισμός επιστρέφει όλα αυτά τα κλασσικά κομμάτια είναι ταυτόχρονα και τα πιο hot items για φέτος.

Το ψάθινο καπέλο
Διαλέξτε ένα ψάθινο καπέλο που να σας πηγαίνει από το κλασσικό fedora μέχρι στρογγυλά με μεγάλο γείσο που θυμίζουν δεκαετία του ’60.

Η ψάθινη τσάντα
Είτε είναι μεγάλη και ευρύχωρη για την παραλία, είτε μικρότερη για το βράδυ

Το ριγέ ασπρό-γαλάζιο πουκάμισο
Για το βράδυ στο νησί, για την παραλία ως τουνίκ, το κλασσικό αυτό ανδρικό κομμάτι είναι ένα must για το καλοκαίρι.

Το λευκό φόρεμα
Σε διάφορες εκδοχές, κοντό, μακρύ, σε γραμμή άλφα, κολλητό, μακό ή μεταξωτό, αέρινο ή όχι, το λευκό φόρεμα είναι το βασικό αξεσουάρ των διακοπών μας.

Μαγιό
Ένα λευκό, ένα κόκκινο και ένα μαύρο μπικίνι και ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό. Είναι κλασσικά, πηγαίνουν σε όλες τις επιδερμίδες και τα σώματα και διαχρονικά. Οι ξανθιές μπορούν να επιλέξουν και ένα σκούρο μπλε.

Δερμάτινες σαγιονάρες
Απλές και οικονομικές, μπορείτε να τις βρείτε σε όλα τα μαγαζιά με τουριστικά είδη στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε πιο περίπλοκες και ακριβές βερσιόν από διάφορες Luxury brands όπως η Hermes.

Το μονόχρωμο clutch
Στις διακοπές εμείς οι γυναίκες ξεφορτωνόμαστε τις τσάντες ώμου. Αυτό είναι καλό καταρχήν γιατί ξεκουράζεται το σώμα και δεύτερον γιατί δεν έχουμε όλα αυτά τα δεκάδες πράγματα να κουβαλήσουμε. Ένα δερμάτινο ή υφασμάτινο μονόχρωμο cluth χωράει όλα τα απαραίτητα για τις διακοπές μας

Το μακρύ φόρεμα σε print
Είτε είναι ένα γεωμετρικό print που θυμίζει Diane Von Furtstenberg είτε είναι λουλουδάτο σαν χαβανέζικο, το μακρύ φόρεμα πηγαίνει σε όλες και “ψηλώνει”

Τα μαύρα γυαλιά
Διαλέξτε ένα κλασσικό σχήμα, στρογγυλό οβάλ ή και τετράγωνα και επενδύστε σε μια καλή μάρκα με γερό σκελετό.

Εσπαντρίγιες
Τα κλασσικά παραδοσιακά παπούτσια της Ισπανίας, φτιαγμένο από άχυρο, λάστιχο και πάνινο ύφασμα είναι μια πολύ καλή επιλογή για άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα.

 

Διαβάστε επίσης