Στυλιστικές συμβουλές για να φαίνεστε πιο αδύνατη

Στυλιστικές συμβουλές για να φαίνεστε πιο αδύνατη Στυλιστικές συμβουλές για να φαίνεστε πιο αδύνατη

Υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά μόδας που βοηθούν να δείχνετε πιο αδύνατες ακόμα και αν έχετε παραπανίσια κιλά ή παχάκια. Ο κατάλληλος συνδυασμός ρούχων μπορεί να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό οπτικό εφέ, κάνοντάς σας να δείχνετε λεπτότερες. Τα έχουν δοκιμάσει με επιτυχία πολλές σταρ και σελέμπριτις. Γιατί όχι κι εσείς;

Ξεκινήστε με τους γλουτούς: Οι γλουτοί και οι γοφοί σας θα φαίνονται πάντα πιο αδύνατοι αν φοράτε μονόχρωμα ρούχα. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει απαραίτητα να φοράτε μαύρα, όπως οι περισσότερες φίλες νομίζουν. Όπως και να έχει πάντως, οι μονοχρωμίες σίγουρα αδυνατίζουν περισσότερο από τα μοτίβα και τις πολυχρωμίες. Τα παντελόνια συνήθως δεν έχουν μοτίβα, οπότε με αυτή την επιλογή είμαστε ασφαλείς, όμως οι φούστες και τα φορέματα έχουν, γι’ αυτό προσοχή!

Μην τονίζετε τη μέση σας: Αποφύγετε τα μεσάτα ή κοντά σακάκια, γιατί η γραμμή τους από μόνη της θα δώσει την εντύπωση πως σας «κόβει» στη μέση αντί να μακραίνει και να λεπταίνει τη σιλουέτα σας.

Μικρό μπούστο: Αν έχετε μικρό μπούστο δοκιμάστε να φορέσετε μπλουζάκια ή πουκάμισα που δένουν γύρω από τη μέση σας. Αυτό το κόλπο δημιουργεί το εφέ του μεγαλύτερου μπούστου και της μικρότερης μέσης.

Μεγάλοι γοφοί: Φορέστε παντελόνια σε ολόϊσια γραμμή. Μη φοβηθείτε να φορέσετε μία φούστα σε pencil γραμμή με μαύρο λάστιχο. Η γραμμή της θα κάνει τους γοφούς σας να φαίνονται πιο αδύνατοι.

Μεγάλο μπούστο: Αποφύγετε τα ανοιχτόχρωμα μπλουζάκια, πουκάμισα κλπ, γιατί θα υπερτονίσουν το ήδη μεγάλο μπούστο σας. Προτιμήστε ένα τοπ με γεωμετρικά σχήματα συνδυασμένο με ένα στενό παντελόνι, για να πετύχετε ένα πιο ισορροπημένο look.

Για πιο αδύνατη μέση: Επιλέξτε ένα ψηλοκάβαλο παντελόνι ή μια μεσάτη φούστα που ανοίγει προς τα κάτω, για να κάνετε τη μέση σας να φαίνεται πιο αδύνατη.

Αν δεν είσαστε σούπερ-μόντελ αποφύγετε τις οριζόντιες ρίγες.

Αγοράστε την αγαπημένη σας πλισέ φούστα, μόνο αν οι πιέτες της είναι ραμμένες στο κάτω μέρος της κι όχι αν συνωστίζονται στο επάνω μέρος της, γιατί έτσι θα φαίνεστε πιο παχιά.

Διαβάστε επίσης