Βρείτε δώρα για τη μαμά, το νεογέννητο και τη βάπτιση!

Βρείτε δώρα για τη μαμά, το νεογέννητο και τη βάπτιση! Βρείτε δώρα για τη μαμά, το νεογέννητο και τη βάπτιση!

Η γέννηση ενός μωρού μόνο φως και χαρά μπορεί να σκορπίσει. Σύμφωνα με το έθιμο, αλλά και τη διάθεση, τα κοντινά πρόσωπα προσφέρουν δώρο στο νεογέννητο ή τη μαμά.

Μήπως βρίσκεστε σε ανάλογη κατάσταση και έχετε ξεμείνει από ιδέες; Μην ανησυχείτε! Στο SKARAS JEWELS έχουμε την εμπειρία, ώστε να σας δώσουμε την έμπνευση και να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές.

Και μην ξεχνάτε πως η βάπτιση δε θα αργήσει, οπότε αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να διαβάσετε το άρθρο, ώστε να κερδίσετε χρόνο αλλά και τις εντυπώσεις με τα δώρα σας!

Μητέρα, μανούλα, μαμά…

Όταν μια γυναίκα γίνεται μαμά, αυτό είναι σίγουρα σταθμός στη ζωή της. Αιχμαλωτίστε τη στιγμή και επιλέξτε ένα μενταγιόν που γράφει τη λέξη μαμά! Είναι σίγουρο πως θα τη συγκινήσετε και όταν θα το φοράει θα θυμάται τη γλυκιά σας χειρονομία. Βρείτε το σε διάφορα σχέδια. Μια ιδιαίτερη επιλογή είναι ένα μενταγιόν πλάκα με αλυσίδα από κίτρινο χρυσό Κ14, για να παραμείνει αναλλοίωτο στα χρόνια χωρίς την υποψία φθοράς.

Για το μωρό τι δώρο να πάρω;

Μπορείτε να κινηθείτε σε ανάλογο μήκος κύματος και για το μωρό να επιλέξετε ένα μενταγιόν με το ζώδιό του. Στο SKARAS JEWELS θα το βρείτε στην πιο κομψή εκδοχή του με το σχέδιο του αστερισμού να αποτυπώνεται με τη βοήθεια από πέτρες ζιργκόν. Ένα μενταγιόν που θα μπορεί να το φορά σε κάθε στάδιο της ζωής του χάρη στην εξαιρετική ποιότητα των 14 καρατίων.

Ένα δώρο για τη βάπτιση

Είναι εύκολο να βρείτε το δώρο που θα ενθουσιάσει τους γονείς και θα φορά το νεοφώτιστο βρέφος όταν μεγαλώσει, αρκεί να ρίξετε μια ματιά στη συλλογή του SKARAS JEWELS. Ένα Κωνσταντινάτο έχει τη διαχρονική αξία του κλασικού που γοητεύει όσα χρόνια και αν περάσουν. Η λάμψη του παραμένει άφθαρτη χάρη στο υλικό του που είναι από χρυσό 9 καρατίων. Επιλέξτε το και είναι σίγουρο πως η αξία του δώρου σας θα εκτιμηθεί τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον.

Βρείτε πολλές ακόμα επιλογές στο e-shop του SKARAS JEWELS για να προσφέρετε δώρα καρδιάς που θα αφήσουν ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στους ανθρώπους που αγαπάτε.

Δείτε τα προϊόντα εδώ: Μενταγιόν Πλάκα Μαμά με Αλυσίδα από Κίτρινο Χρυσό Κ14 037770, Μενταγιόν Ζώδιο Ταύρος από Κίτρινο Χρυσό Κ09 με Πέτρες Ζιργκόν 036873, Παιδικό Μενταγιόν Κωνσταντινάτο Κίτρινο Χρυσό 9 Καρατίων Κ09 025203

Διαβάστε επίσης