Προϊόντα χωρίς γλουτένη – Ξεκινήστε την ιδανική δίαιτα για επίπεδη κοιλιά

Προϊόντα χωρίς γλουτένη – Ξεκινήστε την ιδανική δίαιτα για επίπεδη κοιλιά Προϊόντα χωρίς γλουτένη – Ξεκινήστε την ιδανική δίαιτα για επίπεδη κοιλιά

Τα προϊόντα χωρίς γλουτένη εκτός από πολλά διατροφικά οφέλη στα άτομα με δυσανεξία, προσφέρουν και πολλά οφέλη σε άτομα που χρειάζεται να χάσουν βάρος.

Πρόκειται για μία δίαιτα που έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές και διάσημους υποστηρικτές και έχει έρθει και στην χώρα μας σαν μία πολύ υγιεινή μόδα που τελικά έχει αποτέλεσμα στην απώλεια κιλών και στην εξαφάνιση του φουσκώματος που προκαλεί η γλουτένη.

Προϊόντα χωρίς γλουτένη που πρέπει να προτιμάτε

Λιπαρά ψάρια – Τα υγιή λίπη σας δίνουν ενέργεια, χωρίς να σας φουσκώνουν. Σας ενδυναμώνουν με όλα τα θρεπτικά συστατικά που πρέπει. Ο σολομός και το σκουμπρί ανήκουν σε αυτά τα ψάρια.

Ειδικά άλευρα – Μία καταπληκτική εναλλακτική λύση που αντικαθιστά το κλασικό αλεύρι και μπορεί να σας προσφέρει ό,τι χρειάζεστε για κάθε σας γεύμα και σνακ.

Τροφές με σίδηρο – Τα δημητριακά μπορεί να μην μπορείτε να τα καταναλώσετε όλα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αναπληρώσετε πολλά ποσοστά σιδήρου και ειδικών βιταμινών. Το συκώτι και οι φακές είναι μέσα αυτά τα τρόφιμα. Τα καρύδια επίσης.

Ζυμαρικά χωρίς γλουτένη – Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, ενώ οι θερμίδες τους είναι ίδιες με τα κλασικά μακαρόνια και το ρύζι που γνωρίζουμε (ταλιατέλες, κοχύλια, πένες)

Με τα προϊόντα χωρίς γλουτένη δεν πρόκειται να στερηθείτε κάποιο θρεπτικό συστατικό, αφού θα αντικαταστήσετε τα προϊόντα με γλουτένη με άλλα gluten free που θα σας κρατήσουν δυνατούς αλλά ταυτόχρονα θα χάνετε και λίπος.

Στο ola-bio.gr μπορείτε να βρείτε και να προμηθευτείτε μία τεράστια ποικιλία από βιολογικά προϊόντα και προϊόντα χωρίς γλουτένη που γεμίζουν το ντουλάπι σας και σας προσφέρουν καθημερινές λύσεις για σνακ και φαγητά πεντανόστιμα.

Για άλευρα, αρτοσκευάσματα, ζυμαρικά, πρωινό, μπισκότα, κέικ, κράκερ και πολλά άλλα, το ola-bio είναι η λύση που χρειάζεστε.

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τον διατροφολόγο σας για να δημιουργήσετε μαζί ένα καθημερινό πρόγραμμα διατροφής.

Διαβάστε επίσης