Μετατρέψτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε δένδρο του… Αγίου Βαλεντίνου

Μετατρέψτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε δένδρο του... Αγίου Βαλεντίνου Μετατρέψτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε δένδρο του... Αγίου Βαλεντίνου

Ένα νέο trend, αρκούντως γκλαμουράτο για όσους θέλουν να προσαρμοστούν σε ένα παρατεταμένο χειμερινό «εορτολόγιο».

Το να στολίζεις το σπίτι σου για την ημέρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να είναι δύσκολο ως βαρετό. Με τις γιορτές των Χριστουγέννων να έχουν περάσει και ίσως κουράσει πιθανότατα δεν μπορείτε να σκεφτείτε να διακοσμήσετε ξανά οποιαδήποτε στιγμή σύντομα. Αλλά ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αρκετό ροζ και κόκκινο ντεκόρ μέσα στο σπίτι;

Αυτήν την ιδέα ενσαρκώνουν τα δέντρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ήδη στα sosial media υπάρχουν χιλιάδες δημοσιεύσεις με φωτογραφίες που το γνωστό, πατροπαράδοτο, χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει μετατραπεί σε εκσυγχρονισμένα κιτσάτο, αρκούντως φτερωτό και τριανταφυλλένιο για τις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η νέα μόδα, που προσφέρεται για ρομαντικές ψυχές, προβάλλει τον μετασχηματισμό του δέντρου από χριστουγεννιάτικο σε «αγιοβαλεντινιάτικο», ενόψει του επικείμενου εορτασμού του -όχι και τόσο ιερού κατά τας Γραφάς- αγίου των ερωτευμένων.

Αντί να συμμαζέψετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, γιατί να μην το ξαναστολίσετε για την νέα γιορτή; Μερικοί άνθρωποι κρατούν το δέντρο τους μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου έτσι κι αλλιώς, τι είναι λοιπόν μερικές επιπλέον εβδομάδες;

Αφού δείτε εικόνες «αγιοβαλεντινιάτικων»ν δέντρων, αυτές τις πανέμορφες ροζ, κόκκινες και λευκές ομορφιές, σας ορκίζομαι ότι θα πειστείτε. Από το υπερβολικό έως το απλό, υπάρχει ένα δέντρο ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου που θα ταιριάζει σε όλους.

Είτε έχετε ένα πράσινο, λευκό, ή ακόμα και ροζ δέντρο, οποιαδήποτε από αυτές τις ιδέες μπορεί να εφαρμοστεί. Συνδυάστε τα vintage χριστουγεννιάτικα στολίδια σας με μερικές χειροποίητες καρδιές για ένα lookback που θα σας βάλει στο πνεύμα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Φτιάξτε κι εσείς την δική σας πρόταση και ποστάρετε την, καθώς το δέντρο του Αγίου Βαλεντίνου είναι αναγκασμένο να είναι ένα άξιο ενός Instagram.

Διαβάστε επίσης