Μυστικά για τέλειο δέρμα από την… Κορέα!

Μυστικά για τέλειο δέρμα από την… Κορέα! Μυστικά για τέλειο δέρμα από την… Κορέα!

Τι ξέρουν στην Άπω Ανατολή για την υγεία του δέρματος που δεν γνωρίζουμε εμείς;

Καμιά φορά οι διαφορετικές κουλτούρες και συνήθειες κρύβουν πάρα πολύ μεγάλη σοφία! Στην περίπτωση του λαμπερού και ενυδατωμένου δέρματος, η Κορέα κατέχει τα πρωτεία και όλα τα μυστικά! Κάθε μέρα οι Κορεάτισσες, όπως μας ενημερώνει το Insider Beauty, ακολουθούν τις παρακάτω συνήθειες για να έχουν υπέροχο δέρμα. Διαβάστε τα παρακάτω μυστικά ομορφιάς και αν είστε τολμητές… ακολουθήστε τα!

Ακολουθήστε τον κανόνα των 10 δευτερολέπτων. Αυτός είναι ένας κανόνας που όλες οι γυναίκες προσπαθούν να ακολουθούν στην Άπω Ανατολή. Μετά από ένα ζεστό μπάνιο, βάλτε τις κρέμες σας το πολύ σε 10 δευτερόλεπτα. Δεν πρέπει να περιμένετε παραπάνω, γιατί κάθε δευτερόλεπτο το δέρμα σας αφυδατώνεται!

Κάντε ένα μασάζ προσώπου. Στην Κορέα κυκλοφορούν κρέμες για μασάζ προσώπου. Το μασάζ θα βοηθήσει την κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο σας, θα καταπολεμήσεις τις ρυτίδες και θα κρατήσει το πρόσωπο σας για πάντα νέο!

Ποτέ μην πλένετε το πρόσωπο σας μόνο μία φορά. Μετά που αφαιρέστε το μείκ απ σας, θα πρέπει να πλύνετε το πρόσωπο σας με οποιοδήποτε καθαριστικό προϊόν χρησιμοποιείτε! Οπότε, πλυθείτε όχι μία αλλά δύο φορές!

Χτυπήστε με… χαστούκια το πρόσωπο σας! Ακούγεται λίγο περίεργο και θα καταλάβουμε αν διστάσετε, αλλά στην Κορέα είναι μία πολύ δημοφιλής τακτική. Καθημερινά, γύρω στα 50 χτυπηματάκια τύπου μασάζ θα βοηθήσουν εξαιρετικά την κυκλοφορία του αίματος. Η ομορφιά πονάει φαίνεται.

Χρησιμοποιείστε το νερό από βρασμένο ρύζι. Όταν βράσετε το ρύζι, πάρτε λίγο από το νερό και πλύνετε το πρόσωπο σας. Το «ρυζόνερο» είναι ενυδατικό και λειτουργεί ενάντια στις ρυτίδες ενώ φωτίζει το δέρμα σας.

Προσθέστε ginseng στη δίαιτα σας. Το ginseng είναι ένα πολύ διαδεδομένο συστατικό που σχετίζεται με την δερματική υγεία. Είτε το βρείτε σε κάποιο προϊόν, είτε σε ένα τσάι ή κάποιο τρόφιμο, μη διστάσετε! Καλή τύχη και με… το μαλακό!

Διαβάστε επίσης