Νυφικά εσώρουχα: Νύφη κι από μέσα!

Νυφικά εσώρουχα: Νύφη κι από μέσα! Νυφικά εσώρουχα: Νύφη κι από μέσα!

Τα νυφικά εσώρουχα είναι ένα μέρος της νυφικής ενδυμασίας που οι νύφες μερικές φορές παραβλέπουν κατά την προετοιμασία του γάμου. Ωστόσο η επιλογή τους είναι πραγματικά τόσο σημαντικά όσο και η επιλογή του νυφικού σας. Τα εσώρουχα εμφανίζουν το σώμα σας όπως θα θέλατε να είναι. Τα νυφικά εσώρουχα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αναδείξουν τις καμπύλες σας και να κάνουν το νυφικό σας να φανεί τέλειο πάνω σας. Γι αυτό φροντίστε να αγοράσετε ένα σετ εσωρούχων που να συμβαδίζει απόλυτα με το νυφικό φόρεμα σας.

Τα νυφικά εσώρουχα έρχονται σε πολλά διαφορετικά στυλ και χρώματα για να επιλέξετε. Η καλύτερη στιγμή για να αναζητήσετε τα κατάλληλα εσώρουχα είναι μετά που θα έχετε επιλέξει το νυφικό σας. Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας τις ιδιαιτερότητες του νυφικού σας και το στυλ του ώστε να επιλέξετε το ιδανικό εσώρουχο καθώς άλλα φορέματα έχουν πολύ ανοιχτή πλάτη, άρα δεν μπορείτε να διαλέξετε ένα ολόκληρο νυφικό κορσέ, άλλα πολύ ανάλαφρα υφάσματα, άρα θα χρειαστείτε εσώρουχα χωρίς ραφές.

Νυφικά εσώρουχα: Νύφη κι από μέσα!Η καλύτερη λύση για στράπλες νυφικό είναι η επιλογή ενός μπούστου. Αυτό το είδος των εσωρούχων παρέχει πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη, αγκαλιάζει τον κορμό σας και σας ανεβάζει το στήθος. Εάν έχετε γεμάτη φιγούρα ή εάν έχετε επιλέξει να φορέσετε νυφικό φόρεμα με πολύ χαμηλή πλάτη, φροντίστε να αγοράσετε ένα μπούστο που θα ενισχύει και βελτιώνει την εμφάνισή σας.

Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές με το χρώμα των εσωρούχων που θα πάρετε. Η ποικιλία των χρωμάτων είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι νομίζετε. Η καλύτερη επιλογή είναι είτε ένα κλασικό λευκό είτε ένα μπεζ. Αν είστε πιο τολμηρή σαν νύφη και θέλετε ένα διαφορετικό χρώμα όπως το κόκκινο ή το μαύρο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές σχετικά με την καλύτερη τοποθέτησή τους, ώστε να μην υπάρχει καμία πιθανότητα τα εσώρουχά σας να ξεχωρίσουν ή να φανούν λίγο έξω από το φόρεμα.

Το είδος των εσωρούχων είναι επίσης ένα σημαντικό θέμα. Αν δοκιμάσετε κάτι σαν κορσέ θα σας κάνει ένα σώμα πιο λεπτό από ότι είναι. Πρόκειται για μια πολύ χρήσιμη ιδέα εάν θέλετε να αποκρύψετε κάποιο βάρος.

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα είναι το υλικό. Η πλειοψηφία των γυναικών που γίνονται νυφούλες επιλέγουν κάτι μεταξύ δαντέλας ή σατέν. Η δαντέλα είναι πιο πολύπλοκη και φαίνεται πολύ vintage. Από την άλλη πλευρά το σατέν έχει μια ελαφρύτερη και μαλακότερη υφή που το καθιστούν ακαταμάχητο για την περίσταση. Θα πρέπει να προτιμάτε κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και επιθυμητή.

Αγοράστε ένα κιλοτάκι που να συνδυάζεται αρμονικά με το σουτιέν ή το μπούστο που διαλέξατε, είτε είναι σετ, είτε όχι. Φροντίστε να επιλέξετε κάποιο που να ταιριάζει τέλεια στο σώμα σας και δεν εμφανίζει ή δημιουργεί γραμμές ειδικά εάν επιλέξετε ένα εφαρμοστό νυφικό φόρεμα. Καλό θα ήταν επίσης να αγοράσετε ένα καλής ποιότητας καλσόν, κάλτσες ή ζαρτιέρες που δεν θα ζαρώνει επάνω στα γόνατα ή τους αστραγάλους σας, ειδικά αν ο γάμος δεν είναι καλοκαίρι.

Ποιοτικά και άνετα νυφικά εσώρουχα θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα σας κάνουν να φαίνεστε ακόμα πιο όμορφη την μεγάλη ημέρα. Έτσι μην αμελήστε ούτε αναβάλετε την αγορά τους. Ξεκινήστε καιρό πριν τη βόλτα σας στα καταστήματα ώστε να βρείτε το τέλειο σετ νυφικών εσωρούχων και να είστε μια νύφη υπέροχη εξωτερικά αλλά και εσωτερικά.

Μικρές συμβουλές για τα νυφικά εσώρουχα σας

Νυφικά εσώρουχα: Νύφη κι από μέσα!Κουβαλάτε το καλσόν και τα νυφικά εσώρουχα που θα φορέσετε τη μέρα του γάμου σας, μαζί σας σε όλες τις πρόβες του νυφικού. Έχει μεγάλη διαφορά πώς εφαρμόζει το νυφικό με διαφορετικά εσώρουχα.

Αγοράστε σουτιέν από απαλό ύφασμα όπως σατέν ή λίκρα. Αποφύγετε τα διακοσμητικά στοιχεία ή τα σουτιέν με δαντέλα γιατί δημιουργούν εξογκώματα στο νυφικό.

Αγοράστε πολλών ειδών διαφορετικά σουτιέν και δοκιμάστε ποιο ταιριάζει καλύτερα με το νυφικό σας και κάνει καλύτερη εφαρμογή. Πριν αγοράσετε τα νυφικά σας εσώρουχα ρωτήστε αν γίνονται αλλαγές ή ακόμη καλύτερα αν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε προϊόντα αχρησιμοποίητα και με τις ταμπέλες τους.

Τη μέρα του γάμου σας πάρτε μαζί σας δύο έξτρα καλσόν και διάφανο μανό για τυχόν πόντους.

Προτιμήστε ένα νυφικό εσώρουχο με πολύ καλή εφαρμογή ή κάποιο string, για να είστε εντελώς άνετη όλες τις ώρες και να μην χρειάζεται να επισκέπτεστε το μπάνιο κάθε πέντε λεπτά για να διορθώσετε τη θέση του εσώρουχού σας.

Αρκετές μέρες πριν τη μέρα του γάμου σας κάντε μία συνολική πρόβα με όλα τα νυφικά αξεσουάρ που θα φορέσετε τη μέρα του γάμου σας. Σιγουρευτείτε ότι νοιώθετε άνετα, ότι δε διαγράφονται τα νυφικά σας εσώρουχα και ότι το καλσόν δε σας «κόβει» στη μέση.

 

Διαβάστε επίσης