Πώς να φορέσεις με στυλ το αγαπημένο σου κολάν

Πώς να φορέσεις με στυλ το αγαπημένο σου κολάν Πώς να φορέσεις με στυλ το αγαπημένο σου κολάν

Με τις φόρμες και τα μαλακά, φαρδιά φορέματα να πρωτοστατούν στη μόδα μετά την περίοδο της καραντίνας, τα κολάν ήταν σχεδόν αναμενόμενο να επιστρέψουν χάρη στην άνεση που προσφέρουν.

Η τάση του athleisure εξελίσσεται φέτος σε πρωταγωνιστή της σεζόν, όχι μόνο με αθλητικού τύπου κομμάτια που συνδυάζονται με πιο βραδινά, αλλά και με τα καθημερινά ρούχα να αποκτούν πιο cosy χαρακτήρα.

Τα κολάν έρχονται και φεύγουν συχνά μέσα από τους κύκλους της μόδας, αλλά για φέτος, φαίνεται πως αποτελεί σημαντικό κομμάτι του ενδυματολογικού ρεπερτορίου των πιο ενημερωμένων insiders της μόδας. Ξεχάστε, ωστόσο, την παλιά εικόνα τους -τα κολάν επιστρέφουν πιο chic και κομψά από ποτέ, με πυκνό ύφασμα και ψηλόμεση εφαρμογή και φοριούνται ακόμη και σαν παντελόνια στο γραφείο ή στην έξοδο.

Το βασικό και άνετο αυτό κομμάτι της γκαρνταρόμπας αποκαθιστά γρήγορα τη δημοτικότητά του, με influencers να το φορούν με κομψούς και δημιουργικούς τρόπους και σίγουρα όχι αποκλειστικά μέσα στο σπίτι. Οι πιο στιλάτες τα φορούν ήδη σε συνδυασμούς που κερδίζουν τις εντυπώσεις και οι εμφανίσεις τους θα σας δώσουν ιδέες για να εντάξετε ένα άνετο κολάν στο καθημερινό σας ντύσιμο.

Το κλειδί για να δείχνει σύγχρονο είναι το παιχνίδι με τις αναλογίες, όπως σε συνδυασμό με υπερμεγέθη πλεκτά, chunky μπότες και κομψά κομμάτια που συνήθως δεν βλέπουμε φορεμένα με κολάν.

Το μαύρο legging παραμένει η πιο δημοφιλής αγορά των γυναικών όμως υπάρχουν άπειρες εκδοχές του κολάν που πραγματικά αξίζει να δοκιμάσετε για να αναβαθμίσετε τις εμφανίσεις σας. Δερμάτινο, με prints ή αθλητικό, το κολάν είναι από τα πιο hot, διαχρονικά items που θα συνεχίσουμε φέτος να επιλέγουμε. Η παρουσία του ήταν έντονη στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων μόδας, όπου το είδαμε να συνδυάζεται κυρίως με εκκεντρικά κομμάτια. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν μερικοί κανόνες που πρέπει να έχετε κατά νου όταν αποφασίσετε να το φορέσετε γι’ αυτό εμείς σήμερα αποφασίσαμε να τους αποκαλύψουμε όλους.

– Αγόρασε το σωστό νούμερο και σχέδιο το οποίο ταιριάζει στο σωματότυπό σου.

– Φρόντισε ώστε το κολάν σου να μην διαγράφει αφού ένα διάφανο κολάν θα ήταν άκρως αντιαισθητικό.

– Προσπάθησε να συνδυάζεις το κολάν σου με μακριές μπλούζες ή πουλόβερ την χειμερινή περίοδο και απόφυγε τα πολύ κοντά μπλουζάκια. Φόρεσε αυτό το φθινόπωρο το κολάν σου με λευκό oversized πουκάμισο ή με boxer blazer και power flats για ένα κομψό και άνετο look ιδανικό για το γραφείο. Αν, από την άλλη, θέλεις κάτι πιο casual, μπορείς να επιλέξεις και την κοντή εκδοχή του (όσο ο καιρός το επιτρέπει) συνδυάζοντάς το με φούτερ, sneakers και ψηλές κάλτσες μέχρι τη γάμπα και κάνοντας έτσι fashion statement με μερικά από τα πιο βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

– Τα κολάν σε basic απόχρωση (μαύρο, σκούρο μπλε, καφέ) είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή. Αντίθετα τα leggings σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις, αν δεν συνδυαστούν σωστά, μπορούν να οδηγήσουν σε λάθος στυλιστικό αποτέλεσμα. Eπιπλέον, τα μαύρα κολάν είναι μια κομψή εναλλακτική λύση στο loungewear – εξίσου άνετα, αλλά λίγο πιο έξυπνα.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που είχες βάλει το κολάν σου στο ράφι με τα workout items, μήπως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις;

Διαβάστε επίσης