Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με σκάλες!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με σκάλες! Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με σκάλες!

Τα τελευταία χρόνια στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση οι σκάλες γίνονται κεντρικό στοιχείο. Και το αποτέλεσμα είναι συνήθως εντυπωσιακό. Και δεν εννοούμε την κουπαστή μιας εσωτερικής σκάλας ενός σπιτιού. Εννοούμε την κλασική σκάλα, τη μεταλλική, την ξύλινη, την μπαμπού, που υπάρχει σε κάθε σπίτι ως εργαλείο για δουλειές.

Οι επιλογές είναι ατελείωτες. Τι απαιτείται; Σίγουρα μια σκάλα. Και το κυριότερο πολύ πολύ πολύ φαντασία. Παρακάτω ακολουθούν κάποιες προτάσεις και εικόνες με στολισμένες σκάλες, έτσι για να παίρνουμε ιδέες για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Για παράδειγμα, μια χριστουγεννιάτικη γωνιά με μια λευκή σκάλα στην οποία έχουμε προσθέσει στολίδια σε φυσικούς τόνους, όπως κουκουνάρια, αστέρια από κανναβόσχοινο ή σιζάλ, ψάθινα καλάθια και πολλά άλλα. Αν σας αρέσει η ρουστίκ διακόσμηση, αυτή η πρόταση είναι για σας. Επιπλέον, αν ψάχνετε για πρωτοτυπία, αυτή είναι μια καλή επιλογή για να πάρετε ένα εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο για να ξεφύγετε από το συνηθισμένο και κλασικό.

Συνεχίζοντας με την ρουστίκ γραμμή βρίσκουμε μια άλλη επιλογή, μπορεί να είναι μια παλιά ξύλινη σκάλα, με γιρλάντες από χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, μερικά στενά κλαδιά δέντρων και ασημένια και χρυσά χριστουγεννιάτικα στολίδια ή γλάστρες τερακότα με βότανα και παχύφυτα.

Πηγαίνοντας σε κάτι πιο κλασσικό. Μια πράσινη χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με στολίδια στο άνοιγμα μιας ξύλινης σκάλας.

Και φυσικά μικρές ξύλινες σκάλες τοίχου. Στολισμένες με γιρλάντες, φωτάκια και φιόγκους. Εύκολα και γρήγορα.

Ισως η πιο αναπάντεχη ιδέα. Μια αλουμινένια σκάλα ανοιχτή γίνεται το απόλυτο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό στοιχείο. Τα διακοσμητικά επιβάλλεται να είναι λίγο πιο καλτ.

Τέλος μια διπλή αλουμινένια σκάλα με ράφια, μεταμορφώνεται σε ένα εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Θέλετε περισσότερες ιδέες; Περιηγηθείτε στο διαδίκτυο και σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας εμπνεύσει.

Διαβάστε επίσης