Αποτρίχωση laser – Λέμε ναι αλλά μόνο από δερματολόγους

Αποτρίχωση laser - Λέμε ναι αλλά μόνο από δερματολόγους Αποτρίχωση laser - Λέμε ναι αλλά μόνο από δερματολόγους

Τα μηχανήματα αποτρίχωσης laser πλέον είναι ασφαλή – σύμφωνα ε έρευνα του Υπουργείου Υγείας- για να προσφέρουν τις υπηρεσίες αισθητικής που κάθε σύγχρονη γυναίκα λατρεύει: την οριστική και μόνιμη απαλλαγή της τριχοφυΐας απ’ όλα τα μέρη του προσώπου και του σώματος.

Η μόνη συνθήκη που πλέον είναι απαραίτητη είναι ότι την αποτρίχωση πρέπει να την κάνει αποκλειστικά ο δερματολόγος.

Συγκεκριμένα, η αποτρίχωση με laser τόσο στην Αθήνα όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι ασφαλής, όταν διενεργείται από εξειδικευμένους ιατρούς με ειδικότητα τη Δερματολογία και την Πλαστική χειρουργική. Δεν προβλέπεται να πραγματοποιείται η αποτρίχωση laser σε κέντρα αισθητικής, καθώς δεν παρίσταται γιατρός.

Για εσάς λοιπόν που θέλετε να βρείτε ένα εγκεκριμένο ιατρείο με έμπειρους δερματολόγους, μπείτε στο Total Skin<!

Αλεξανδρίτης

Όλες τον γνωρίζετε! Αποτελεί την πιο ασφαλή μέθοδο ριζικής αποτρίχωσης. Το μονοχρωματικό φως που εκπέμπεται στα σημεία που θέλετε να αποτριχώσετε, δεν προκαλεί καμία απολύτως βλάβη στην επιφάνεια του δέρματος. Η εφαρμογή αυτή γίνεται κάτω από ασφαλείς συνθήκες για τις οποίες έχει φροντίσει ο δερματολόγος.

Το laser απορροφάται από τη μελανίνη που περιέχεται στον θύλακα της τρίχας. Η τοπική θερμοκρασία αυξάνεται με αυτόν τον τρόπο και οι θύλακες καταστρέφονται. Μετά από κάθε συνεδρία το αποτέλεσμα είναι 100% ικανοποιητικό.

Γιατί total skin;

Στο δερματολογικό ιατρείο Total Skin μπορείτε να αξιοποιήσετε υπερσύγχρονα μηχανήματα τελευταίας γενιάς που υποδεικνύουν ένα ασφαλές προφίλ. Ελαχιστοποιούν την ενόχληση και αποκλείουν κάθε επιπλοκή που μπορεί να προκύψει.

Στο ιατρείο θα βρείτε δύο εξαιρετικά γερμανικά μηχανήματα αποτρίχωσης laser, τον Αλεξανδρίτη και το Διοδικό laser. Και τα δύο αποτελούν τα τελευταία μοντέλα της γενιάς τους, επιτυγχάνοντας σε λίγες συνεδρίες το καλύτερο αποτέλεσμα!

Πείτε αντίο στις τρίχες που τσιμπάνε και αποκτήστε το πιο απαλό δέρμα που είχατε ποτέ. Η επιδερμίδα σας λάμπει και φαίνεται πιο νέα, τόσο απλά. Οι τιμές είναι συμφέρουσες και ακόμα χαμηλότερες για πολλές περιοχές μαζί.

Διαβάστε επίσης