Πώς να φορέσετε το αγαπημένο σας φόρεμα το φθινόπωρο

Πώς να φορέσετε το αγαπημένο σας φόρεμα το φθινόπωρο Πώς να φορέσετε το αγαπημένο σας φόρεμα το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο ο καιρός είναι συχνά αναποφάσιστος και συμβαίνει αρκετές φορές να στέκεστε μπροστά από τη ντουλάπα σας χωρίς να ξέρετε τι ταιριάζει να φορέσετε.

Αυτό που πρέπει να κάνετε λοιπόν είναι να ποντάρετε σε κομμάτια που είναι κάπως μπαλαντέρ, με την έννοια ότι συνδυάζουν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά που τα κάνουν ιδανικά για αυτή την εποχή και μας απαλλάσσουν από αυτόν τον στιλιστικό προβληματισμό.

Τα καλοκαιρινά φορέματα μπορούν να φορεθούν για λίγες ημέρες ακόμη, αρκεί το look που δημιουργείτε κάθε φορά να προσιδιάζει στην εποχή.

Δείτε παρακάτω μερικές προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να συνδυάσετε σωστά τα καθημερινά σας ρούχα αυτή τη μεταβατική περίοδο.

Πουκάμισο φόρεμα

Πουκάμισο-φόρεμα ή αλλιώς shirt-dress. Το «αυστηρό» στιλ του πουκάμισου, χαλάρωσε. Εγινε πιο θηλυκό από ποτέ. Το Shirt-dress μπορείτε να το φορέσετε παντού: στο γραφείο ή στην έξοδό σας. Το office look γίνεται μοντέρνο, η βραδινή σας εμφάνιση απόλυτα σικ. Με αυτό το κομμάτι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό λουκ κάθε φορά. Ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους, καλύπτει τυχόν ατέλειες.

Τα παπούτσια και τα αξεσουάρ παίζουν καθοριστικό ρόλο στο πώς θα το αναδείξετε. Είτε μονόχρωμο (σε ουδέτερη απόχρωση: λευκό, μαύρο, μπεζ ή σε έντονο χρώμα), είτε ριγέ, είτε μίνι είτε μάξι, μπορεί να υποστηρίξει ένα διαφορετικό στιλ κάθε φορά. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ψηλοτάκουνα, με sneakers, με mules, με ankle boots, σανδάλια ή μπαλαρίνες. Με μια hangbag σε έντονο χρώμα, με ένα statement κολιέ.

Floral φόρεμα

Συνδυάστε το λατρεμένο σας floral φόρεμα με μονόχρωμα αξεσουάρ και παπούτσια ώστε να υπάρχει μια ισορροπία στο αποτέλεσμα. Αποφύγετε να συνδυάσετε ζακέτες, σακάκια ή φουλάρια σε πολύ έντονα χρώματα και με περίπλοκα μοτίβα. Μια ουδέτερη ζακέτα, μια ζώνη σε καφέ χρώμα και ένα όμορφο μαντήλι είναι ιδανικές επιλογές για να συνοδεύσετε τα floral σας φορέματα το φθινόπωρο. Για πιο… rock εμφανίσεις, επιλέξτε να φορέσετε χαμηλά μποτάκια ή ακόμα και αθλητικά σταράκια αναλόγως την περίσταση.

Pencil φόρεμα

Το pencil φόρεμα σάς βγάζει από τη δύσκολη θέση πολλές φορές όταν έχετε να παρευρεθείτε σε meeting, σε επαγγελματικό ραντεβού ή και σε μία βραδινή έξοδο. Ένα pencil φόρεμα δεν λείπει από τη ντουλάπα σας καθώς η γραμμή του αγκαλιάζει τη γυναικεία σιλουέτα, αναδεικνύοντας τις καμπύλες και τα πόδια σας. Μπορείτε να φορέσετε το pencil φόρεμα με ένα ζευγάρι γόβες, πέδιλα ή για να δώσετε μια πιο νεανική πινελιά στο ντύσιμό σας, με ένα ζευγάρι ankle boots.

Slip φόρεμα

Σίγουρα το συναντάτε σε ποικίλες εκδοχές στα περιοδικά μόδας. Δοκιμάστε να φορέσετε το slip φόρεμά σας με ένα βαμβακερό ζιβάγκο. Φανείτε τολμηρή στους συνδυασμούς και μην διστάσετε να συνδυάσετε φαινομενικά παράταιρα κομμάτια. Ένα πορτοκαλί slip φόρεμα παραδείγματος χάρη, ταιριάζει υπέροχα με ένα λεπτό γκρι ζιβάγκο για να δημιουργήσετε ένα outfit που φοριέται από το πρωί ως το βράδυ.

Μάξι φόρεμα

Το μάξι φόρεμα πρωταγωνίστησε στα outfits του καλοκαιριού και κυρίως των διακοπών σας. Γιατί να μην φορέσετε τα μάξι φορέματά σας και το φθινόπωρο; Φορέστε το μακρυμάνικο μάξι φόρεμα με κοντή ζακέτα ή leather jacket για απόλυτα μοδάτες φθινοπωρινές εμφανίσεις. Επιλέξτε τα κατάλληλα αξεσουάρ που μπορούν να μεταμορφώσουν το ντύσιμό σας και να το μετατρέψουν σε πρωινό ή βραδινό. Και τι είδους παπούτσια ταιριάζουν; Ένα ζευγάρι booties με μία loose day bag δημιουργούν ένα υπέροχο outfit για τις καθημερινές εμφανίσεις σας ενώ ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες και ένα clutch τσαντάκι χαρίζουν stylish βραδινές εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης