Σετ τραπεζαρίας Gk Mobili από μασίφ ξύλο, αποκλειστικά για μοντέρνα σπίτια

Σετ τραπεζαρίας Gk Mobili από μασίφ ξύλο, αποκλειστικά για μοντέρνα σπίτια Σετ τραπεζαρίας Gk Mobili από μασίφ ξύλο, αποκλειστικά για μοντέρνα σπίτια

Η τραπεζαρία είναι το μόνο έπιπλο μέσα στο σπίτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το παραπάνω όταν έχετε επισκέψεις. Συνήθως καταλαμβάνει το μισό σαλόνι και δίνει στο χώρο ένα ιδιαίτερο στυλ.

Η εταιρεία GK Mobili σας προσφέρει τραπεζαρίες από μασίφ ξύλο, οι οποίες συνδυάζονται τέλεια με τις μασίφ καρέκλες , δημιουργώντας την πιο in fashion γωνιά στο σπίτι σας. Η φυσικότητα του ξύλου είναι τόσο εντυπωσιακή, που οι μασιφένιες τραπεζαρίες είναι ένα πραγματικό στολίδι για τον χώρο σας. Βρήκαμε δύο από αυτές και σας τις προτείνουμε, έτσι ώστε να γίνουν και δικό σας κομμάτι στη διακόσμηση του σπιτιού!

Ξύλινη επιφάνεια και μεταλλικός σκελετός

GK_alba2-768x576

Οι συνδυασμοί επιτρέπονται με το ξύλο και μάλιστα είναι πολύ εντυπωσιακοί. Το τραπέζι ALBA είναι κατασκευασμένο από δρυ και οξιά και οι διαστάσεις του μπορούν να είναι ευέλικτες ανάλογα με το μέγεθος του χώρου σας και την περιοχή του σαλονιού που θέλετε να την εντάξετε.

Οι άνθρωποι της GK Mobili σας παρέχουν 5 χρόνια εγγύηση για αυτήν την τραπεζαρία και αν βρίσκετε εντός Αττικής, σας την συναρμολογούν στο σπίτι σας, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Τραπεζαρία RIVERA

GK_OSLO-Table-Oliver-B-205403-reled729157-768x576

Άριστη τεχνοτροπία σε μία τραπεζαρία που αναδεικνύει 100% τη φυσικότητα του ξύλου. Είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από μασίφ ξύλο και ταιριάζει τέλεια σε ρουστίκ κουζίνες και σαλόνια.

Καρέκλες σε σετ που μπορείτε να τις συνδυάσετε

Οι καρέκλες που ταιριάζουν με τις τραπεζαρίες έχουν σίγουρα στοιχεία ξύλινα και μπορούν άνετα να τοποθετηθούν ακόμα και στο υπνοδωμάτιο, σαν καρέκλες κρεβατοκάμαρας.

GK_ce-768x529

Η πολυθρόνα CELINE συνδυάζει δρύινο σκελετό με τεχνόδερμα και γίνεται ένα έπιπλο που θα καθορίσει το στυλ του χώρου σας.

GK_K-768x576

Από την άλλη, η κλασική καρέκλα σκηνοθέτη μπορεί να ενσωματωθεί επίσης τόσο στο σαλόνι όσο και στην κρεβατοκάμαρα, δίνοντας έναν εναλλακτικό τόνο στη διακόσμησή σας.

Οι ειδικοί της GK Mobili σας προσφέρουν service και ολοκληρωμένη μελέτη χώρου, αρκεί να κλείσετε ραντεβού. Βρείτε περισσότερα έπιπλα Γκοτσόπουλος, εδώ.

Διαβάστε επίσης