Αναλώσιμα ιατρείου σε πολύ καλές τιμές, Online – Άμεση εξυπηρέτηση

Αναλώσιμα ιατρείου σε πολύ καλές τιμές, Online - Άμεση εξυπηρέτηση Αναλώσιμα ιατρείου σε πολύ καλές τιμές, Online - Άμεση εξυπηρέτηση

Εξασφαλίστε ότι θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε ιατρείο και την κλινική σας, μέσα από την μεγάλη ποικιλία του allmedical.gr.

Η εταιρεία Allmedical Παπασταμόπουλος ξεκίνησε από το 2008 να προσφέρει τις υπηρεσίες της σαν εταιρεία επεξεργασίας χάρτου, με κύριο αντικείμενο την διάθεση ιατρικών αναλώσιμων. Από τότε μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να αναπτύξει τις δραστηριότητές της και να τις επεκτείνει και online, ώστε να μπορεί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να διαθέτει τα προϊόντα της σε όλη την χώρα, σε συνεργαζόμενα ιατρεία, κλινικές και διάφορες ιατρικές ειδικότητες.

Μπαίνοντας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να βρείτε μία πολύ μεγάλη ποικιλία από αναλώσιμα και μη αναλώσιμα για κάθε ιατρικό χώρο όπου πραγματοποιούνται εξετάσεις, αιμοληψίες κ.α.

Ενδεικτικά σας παραθέτουμε μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα, όπως είναι τα εξεταστικά ρολά από τα προϊόντα χάρτου και το τζελ υπερήχων.

Χαρτοσέντονα Πλαστικοποιημένα AA ΜΠΛΕ

mple__-n

Πιστοποιημένης ποιότητας εξεταστικό ρολό μιας χρήσης, αποτελούμενο από δύο φύλλα. Ένα χάρτινο (από αγνό χαρτί) και ένα πλαστικό, κολλημένα μεταξύ τους. Το χαρτοσέντονο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε ανάγκη εξέτασης. Βρείτε τα εξεταστικά ρολά από εδώ. Υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας σε τροποποιημένες διαστάσεις από τις υπάρχουσες τόσο σε μήκος και πλάτος όσο και σε διάτρηση.

Τζελ υπερήχων

gel-iperixon3

Για να πραγματοποιηθεί ένας υπέρηχος, χρειάζεται να εφαρμοστεί ένα ειδικό τζελ που θα επιτρέψει την ασφαλή κι γρήγορη μετάδοση των υπερήχων για την βέλτιστη απεικόνιση. Αυτά τα τζελ, μπορείτε να τα βρείτε online, όπως το SKINTACT ζελέ υπερήχων και καρδιογράφου. Αφαιρείται εύκολα από τα ρούχα, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Η ουσία των τζελ είναι αντιαλλεργική. Βρείτε τα ml που επιθυμείτε στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Περισσότερα θα βρείτε στο eshop της Allmedical.gr.

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 6090420

Για παραγγελίες άνω των 45€ τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ, σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης