3+1 προτάσεις από μπλούζες και παντελόνια 3GUYS

3+1 προτάσεις από μπλούζες και παντελόνια 3GUYS

Οι 3GUYS σας προσφέρουν και αυτό το φθινόπωρο τις πιο μοντέρνες λύσεις για να συνεχίσετε να είστε in FASHION!

Κάντε την casual ανατροπή στο στυλ σας με ανδρικά ρούχα 3GUYS! Τώρα που το φθινόπωρο πλησιάζει σας προτείνουμε μερικά «μεταβατικά» outfits για να υποδεχθείτε τις πρώτες ψύχρες. T-shirts με στάμπες και όμορφα ανδρικά πλεκτά συνδυασμένα με μοντέρνα ανδρικά παντελόνια κορυφαίας ποιότητας.

Απολαύστε τα παρακάτω και στη συνέχεια διπλώστε τα στο ράφι της ντουλάπας σας για να φοράτε κάθε μέρα!

Ανδρική μπλούζα ΙΝΚ

DSC02343_03-600x920

Μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα με απαλό all over print που αποτελεί μία πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας. Συνδυάζεται είτε με το τζιν σας είτε με το chinos παντελόνι και ταιριάζει τέλεια με την καφέ δερμάτινη ζώνη που οι περισσότεροι άντρες αγαπάνε να προσθέτουν στο στυλ τους. Αποτελείται από 100% βαμβάκι! Βρείτε την εδώ.

Συνδυάστε την με:

BEIGE-600x920

Σικάτο χρώμα από τη ψυχρή παλέτα του χειμώνα. Το μουσταρδί παραμένει μία must απόχρωση που δεν σας δεσμεύει, αντιθέτως γίνεται πολύ συνηθισμένη επιλογή στο καθημερινό σας outfit. Αποκτήστε το chinos παντελόνι με ένα κλικ.

Stay positive με το t-shirt WINTER MOUSTACHE

DSC02394_07_ALT-600x920

Εξεζητημένο print, εμπνευσμένο και πολύ ιδιαίτερο. Μία μοντέρνα πρόταση που σας συνοδεύει από τα party μέχρι τις κυριακάτικες βόλτες και τα ταξίδια σας. 100% βαμβάκι με ίσιο τελείωμα. Φορέστε την φέτος και δεν θα χάσετε. Ανήκει στις ανδρικές μπλούζες 2017 που πρέπει να αποκτήσετε. Δείτε τα μεγέθη, κάνοντας κλικ εδώ.

Συνδυάστε το με:

DSC09702_KHAKI-600x920

Ξεφύγετε από τα κλασικά μαύρα ή denim ανδρικά παντελόνια και αναπληρώστε τη δυναμική τους με ένα εξίσου ιδιαίτερο χρώμα που φέτος θα φορεθεί πολύ. Το χακί σκούρο chinos είναι αυτό που ψάχνετε.

– Δωρεάν παράδοση
– Δεκτές επιστροφές
– Πληρωμές με όποιον τρόπο θέλετε

Οι 3GUYS σας προσφέρουν και αυτό το φθινόπωρο τις πιο μοντέρνες λύσεις για να συνεχίσετε να είστε in fashion!

Διαβάστε επίσης