Τι θα βρείτε στο online κατάστημα fmsupplies για το σπίτι και το γραφείο

Τι θα βρείτε στο online κατάστημα fmsupplies για το σπίτι και το γραφείο

Η FMS Facility Management Services είναι μία εταιρεία που προσφέρει σε επιχειρήσεις και ιδιώτες προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες κουζίνας, μπάνιου και γραφείου σε σπίτι και εταιρείες που χρειάζονται μαζικές παραγγελίες.

Το e-shop φιλοξενεί χιλιάδες κωδικούς από πολλές κατηγορίες προϊόντων όπως αρχειοθέτηση, είδη συσκευασίας, είδη γραφής, εξοπλισμός γραφείου, εξοπλισμός κουζίνας, εργαλεία καθαρισμού, προϊόντα προσωπικής υγιεινής, τρόφιμα και ροφήματα και πολλά άλλα.

Οι τιμές είναι ανταγωνιστικές και ισχύουν και τιμές χονδρικής, για πολλά προϊόντα. Οι τρόποι παραγγελίας είναι πανεύκολοι. Μπορούν να γίνουν μέσω τηλεφώνου και online.

Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες και είδη είναι:

Εργαλεία καθαρισμού και διαχείριση απορριμμάτων

fmsupplies_000129-416x416

Ο κάδος δέχεται σε καθημερινή βάση σκουπίδια, τα οποία ανάλογα με τα υλικά που είναι φτιαγμένος μπορεί να αφήσουν μυρωδιά στο εσωτερικό του και να χρειάζεται πλύσιμο. Ειδικά αν ο χώρος σας είναι κοινόχρηστος ή πολυσύχναστος όπως είναι η κουζίνα, οι κάδοι απορριμμάτων συνιστάται να είναι κατασκευασμένοι από inox, ανοξείδωτος χάλυβας. Καθαρίζεται με μία κίνηση, εύκολα και γρήγορα. Βρείτε εδώ έναν μεγάλο κάδο, χωρητικότητας 50 lt.

Ανακαλύψτε σε οικονομικές τιμές κάδους απορριμμάτων σε πλούσια ποικιλία από την FMS και βρείτε τον ιδανικό για τις ανάγκες του σπιτιού σας.

Μεγάλες σακούλες απορριμμάτων

fmsupplies_003303-416x416

Όσο πιο μεγάλη είναι η σακούλα για τα σκουπίδια τόσο το καλύτερο. Οι μαύροι σάκοι 80×110 είναι ιδανικοί για επιχειρήσεις και μπορούν να συγκρατήσουν μεγάλο βάρος, χωρίς να σκίζονται. Κάθε ρολό έχει 10 σακούλες.

Κάντε την καθημερινή λειτουργία της κουζίνας και του μπάνιου, εύκολη και πάνω απ’ όλα ποιοτική!

Είδη συσκευασίας για την αποθήκευση των εγγράφων

fmsupplies_004526-416x416

Από τα πιο σημαντικά και σε χαμηλές τιμές είδη συσκευασίας που μπορούν να αποθηκεύσουν από εφημερίδες και σημειώσεις μέχρι σημαντικά έγγραφα, είναι οι θήκες περιοδικών. Δείτε σκληρόδετες και αδιάβροχες θήκες στη διάθεσή σας από 1,09€!

fmsupplies_004382-416x416Το πλαστικό κλασέρ φυσικά και δεν λείπει από κανένα γραφείο. Το TYPOTRUST σε διάφορα χρώματα, θα σας βοηθήσει στην αρχειοθέτηση, προσφέροντάς σας χωρητικότητα και αποθήκευση στα σημαντικότερα έγγραφα.

Όλη η τεράστια ποικιλία από 3.000 κωδικούς προϊόντων για τις μηνιαίες εταιρικές σας ανάγκες είναι στο online κατάστημα fmsupplies.gr.

Διαβάστε επίσης