Οι 3 καναπέδες που θα ζεστάνουν τον χώρο και θα μεταμορφώσουν το σαλόνι σου

Οι 3 καναπέδες που θα ζεστάνουν τον χώρο και θα μεταμορφώσουν το σαλόνι σου Οι 3 καναπέδες που θα ζεστάνουν τον χώρο και θα μεταμορφώσουν το σαλόνι σου

Έχει έρθει η στιγμή να κάνεις την αλλαγή που τόσο καιρό σκέφτεσαι. Να αλλάξεις αυτούς τους παλιούς καναπέδες, που έχεις βαρεθεί να βλέπεις και να ανανεώσεις το σαλόνι σου με νέους, μοντέρνους και μοναδικούς καναπέδες, που θα δώσουν μια πινελιά στυλ, χρώματος και φρεσκάδας στον χώρο σου.

Αν ψάχνεις καναπέδες που να ταιριάζουν στον χώρο, αλλά και στην αισθητική σου, τότε αυτό το άρθρο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Εμείς κάναμε την έρευνα για εσένα και σου προτείνουμε 3 διαφορετικούς καναπέδες, που αντιπροσωπεύουν διαφορετικά στυλ και θα ταιριάξουν ιδανικά μέσα σε οποιοδήποτε σαλόνι.

Όσο μεγάλος ή μικρός κι αν είναι ο χώρος σου, αυτοί οι καναπέδες θα βρουν την τέλεια θέση στο σαλόνι σου και θα του δώσουν μια ανανεωμένη εμφάνιση, κάνοντας τον έναν χώρο που θα χαίρεσαι να ζεις και να περνάς στιγμές με τους αγαπημένους σου.

Πάμε λοιπόν να τους δούμε.

Πρώτη επιλογή είναι αυτός ο κομψός και εκλεπτυσμένος, γωνιακός καναπές. Οι γωνιακοί καναπέδες είναι η πρώτη επιλογή των περισσότερων, αφού είναι με τέτοιο τρόπο διαμορφωμένοι, ώστε να σχηματίζουν μια γωνία μέσα στον χώρο, προσφέροντας μια ζεστασιά και μια παρείστικη διάθεση. Ο συγκεκριμένος γκρι καναπές, με τα μαύρα μαξιλάρια, θα ταιριάξει τέλεια σε κάθε σαλόνι και μπορείς να παίξεις με έντονο χρώμα στο χαλί ή στις κουρτίνες.

Δεύτερη επιλογή είναι αυτός ο ρετρό διθέσιο καναπές, με μωβ και καφέ μαξιλάρες με κεντήματα. Είναι σίγουρα ένας ιδιαίτερος καναπές statement, που δεν θα περάσει απαρατήρητος. Αν σου αρέσει το ξεχωριστό στυλ και τολμάς να μπλέξεις το παλιό με το μοντέρνο, τότε αυτός ο καναπές είναι το δυνατό σου χαρτί.

Τρίτη επιλογή είναι για αυτούς που λατρεύουν την μονοχρωμία και το αριστοκρατικό λευκό. Αυτός ο τριθέσιος καναπές, είναι ένα κόσμημα στο σαλόνι, προσφέροντας κομψότητα, υψηλή αισθητική και minimal design. Οι χρωματιστές λεπτομέρειες από τις μαξιλάρες δίνουν τόσο χρώμα, όσο χρειάζεται, για να συνθέσεις έναν χώρο ζεστό, θελκτικό και απολαυστικό.

Πού θα βρεις αυτούς τους καναπέδες και ακόμα περισσότερους; 

Μπες τώρα στο site ή επισκέψου το κατάστημα στην Θεσσαλονίκη και βρες μοναδικά έπιπλα σε απίστευτες προσφορές. Τώρα μπορείς να συνθέσεις το σαλόνι των ονείρων σου.

Διαβάστε επίσης