Επίτοιχοι λέβητες φυσικού αερίου – Εξοικονομήστε χρήματα εγγυημένα!

Επίτοιχοι λέβητες φυσικού αερίου - Εξοικονομήστε χρήματα εγγυημένα! Επίτοιχοι λέβητες φυσικού αερίου - Εξοικονομήστε χρήματα εγγυημένα!

Στις μέρες μας σχεδόν όλα τα νοικοκυριά της χώρας κάποια στιγμή έχουν στριμωχτεί με τα έξοδα θέρμανσης, έχοντας έρθει αντιμέτωποι με το ερώτημα «ποιο είναι το κατάλληλο σύστημα θέρμανσης;».

Για να καταλήξετε στο δικό σας σύστημα θέρμανσης έχετε να συνυπολογίσετε πολλούς παράγοντες, από τους οποίους ο βασικότερος είναι το κόστος αγοράς του καυσίμου. Κάπου εδώ έρχεται το φυσικό αέριο να δώσει απαντήσεις, σαν την πιο καθαρή και λιγότερο ρυπογόνο πηγή ενέργειας που διατίθεται σήμερα, δωρεάν!

Οι επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης φυσικού αερίου, επιτυγχάνουν βαθμό απόδοσης που φτάνει άνετα το 100%!

Η τεχνολογία συμπύκνωσης προσφέρει μία πραγματικά αποδοτική θέρμανση με περισσότερη ενέργεια λόγω της συμπύκνωσης των υδρατμών που ψύχονται και συμπυκνώνονται, απελευθερώνοντας λανθάνουσα ενέργεια. Συμπερασματικά, έχουμε μεγαλύτερη απόδοση στην θέρμανση με μικρότερο κόστος.

Οι λέβητες Baxi κάνουν τη διαφορά

– Εξοικονομούν ενέργεια
– Διακρίνονται για τον μεγάλο βαθμό απόδοσής τους
– Λειτουργούν χωρίς να απαιτούνται πολλά χρήματα, λόγω της χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου
– Διαθέτουν άριστα προσαρμοσμένη γεωμετρία στον θάλαμο καύσης
– Ελαχιστοποιούν τους ρύπους του περιβάλλοντος, λόγω των χαμηλών εκπομπών καυσαερίων
– Δεν επιφέρουν απώλεια στην θερμότητά τους, λόγω της εξαιρετικής μόνωσής τους σε ολόκληρο το σώμα του λέβητα
– Καθαρίζονται και συντηρούνται μέσα σε λίγα λεπτά
– Επιτυγχάνουν μεγάλη διάρκεια ζωής σύμφωνα με στατιστικά
– Έρχονται στον χώρο σας, έχοντας την απαραίτητη πιστοποίηση CE

Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους στην Baxi

H εταιρεία δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον σχεδιασμό και την κατασκευή λεβήτων υψηλής τεχνολογίας συμπύκνωσης και όχι μόνο.

Από το 1978 υπολογίζεται ότι έχουν παραχθεί πάνω από 6.000.000 επιτοίχιοι λέβητες. Σε καθημερινή βάση υπάρχει δυνατότητα να παραχθούν πάνω από 4.000 λέβητες. Με αυτά τα δεδομένα το ετήσιο ποσοστό λεβήτων που μπορεί να παραχθεί είναι πολύ υψηλό!

Αποκτήστε και εσείς την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην θέρμανση, με σύμμαχο την Baxi Hellas. Ελάτε σε επαφή με έναν από τους εξειδικευμένους αντιπρόσωπους.

Διαβάστε επίσης