Βρείτε το κατάλληλο φορτιστή για το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητό σας!

Βρείτε το κατάλληλο φορτιστή για το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητό σας! Βρείτε το κατάλληλο φορτιστή για το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητό σας!

Όλο και μεγαλύτερο έδαφος κερδίζουν τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα αφού πολλοί είναι αυτοί που στηρίζουν κάθε πράσινη προσπάθεια που στόχο έχει την προστασία του περιβάλλοντος μειώνοντας τους ρύπους CO2. Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια είναι και η πολιτεία, η οποία επιδοτεί τέτοιες ενέργειες μέσω του προγράμματος ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ.

Το ερώτημα που τίθεται σε τέτοιες περιπτώσεις έχει να κάνει με την αυτονομία τους καθώς και για το δίκτυο φόρτισής τους. Στην Armet Mobility, επίσημο αντιπρόσωπο της Wallbox στην Ελλάδα, θα βρείτε φορτιστές ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων για το σπίτι, την εταιρεία, τους δημόσιους χώρους.

Φορτίστε το όχημά σας από την άνεση του σπιτιού σας

Μια ιδανική επιλογή που μπορείτε να κάνετε για το σπίτι σας είναι ο Wallbox Pulsar με υποδοχή φόρτισης τύπου 1 ή 2. Είναι απλός στη χρήση του και καλύπτει όλες τις λειτουργίες που μπορεί να χρειαστείτε σε ένα κομψό design. Αξίζει να σημειωθεί πως η Wallbox κάνει επέκταση της εγγύησης από ένα έως τρία χρόνια, επομένως δε χρειάζεται να ανησυχείτε ότι ο φορτιστής σας μπορεί σας να χαλάσει.

Η λύση για εταιρικούς χώρους

Μια επιλογή φορτιστή που είναι ιδανική για ημιδημόσιους ή εταιρικούς χώρους είναι ο Wallbox Commander 2. Με οθόνη αφής 7 ιντσών, από όπου μπορεί να γίνει η ρύθμιση της ισχύος, είναι διαθέσιμος για τριφασικές ή μονοφασικές εγκαταστάσεις. Η απλή λειτουργία της οθόνης αφής επιτρέπει σε πολλούς χρήστες να κάνουν χρήση του.

Φορτιστές και για δημόσιους χώρους

Στην Αrmet Μobility θα βρείτε και φορτιστές ταχείας φόρτισης ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, κατάλληλους για δημόσιους χώρους. Ο QC24S είναι ικανός να φορτίσει συμβατά με το πρότυπο CSS ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα συνδέοντας απλά στο όχημα τον σύνδεσμο της φόρτισης. Πρόκειται για έναν σταθμό ταχείας φόρτισης που είναι μικρός και συμπαγής. Στα πλεονεκτήματά του είναι πως σε λιγότερο από μία ώρα επιτυγχάνεται φόρτιση έως και 80%.

Η ηλεκτροκίνηση ήρθε για να μείνει και να δώσει λύσεις σε σοβαρά θέματα που έχουν να κάνουν με την απειλή προς το περιβάλλον. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα να διανυθεί αλλά τόσο η πολιτεία, όσο οι αυτοκινητοβιομηχανίες αλλά και οι πολίτες ατομικά βλέπουν θετικά και υπεύθυνα κάθε βήμα προς μια πιο πράσινη κοινωνία με λιγότερη εκπομπή ρύπων CO2 και σίγουρα μια πιο ήσυχη πόλη με λιγότερη ηχορύπανση. Στην Αrmet Μobility μπορείτε να βρείτε φορτιστές και σταθμούς ταχείας φόρτισης, ώστε να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή αυτονομία για το ηλεκτροκίνητο όχημά σας.

Δείτε τα προϊόντα εδώ: Wallbox Pulsar, Wallbox Commander 2, QC24S

 

Διαβάστε επίσης