Ποιος είναι ο καλύτερος εξοπλισμός φαρμακείου για εσάς που θέλετε ανακαίνιση;

Ποιος είναι ο καλύτερος εξοπλισμός φαρμακείου για εσάς που θέλετε ανακαίνιση; Ποιος είναι ο καλύτερος εξοπλισμός φαρμακείου για εσάς που θέλετε ανακαίνιση;

Τα φαρμακεία είναι στις μέρες μας καταστήματα, τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν μερικές από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις. Πλέον εμπορεύονται εκτός από φάρμακα, καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης και έτσι έχουν καταφέρει να τραβήξουν ένα πολύ μεγάλο κοινό, αναβαθμίζοντας το πελατολόγιο και προσφέροντας μοναδικά πλεονεκτήματα.

Ποια έπιπλα χρειάζεται ένα φαρμακείο για να γίνει μοντέρνο και να μπορέσει να ικανοποιήσει τους υπαλλήλους και τους εργαζόμενους;

Αυτόματοι πωλητές

Στην ποικιλία της Forma Pouranis θα βρείτε πάρα πολλά σχέδια και μεγέθη σε αυτόματους πωλητές, με δυνατότητα ψύξης και κλιματισμού. Μερικές εκδόσεις αυτόματων πωλητών υποστηρίζουν 126 επιλογές για ένα σύνολο 2520 προϊόντων.

Πάγκοι

Οι πάγκοι είναι από τα πιο λειτουργικά προϊόντα που κατακλύζουν τα φαρμακεία. Μπορούν να στηθούν με τέτοιον τρόπο ώστε να χωρέσουν δεκάδες προϊόντα πρώτης ανάγκης. Συνήθως αποτελούν τη βασική ρεσεψιόν του φαρμακείου και εξυπηρετούν όλες τις συναλλαγές από τον φαρμακοποιό στον πελάτη. Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια που μπορείτε να διαλέξετε και να παραγγείλετε στα μέτρα σας για το φαρμακείο σας.

Συρταριέρες

Οι συρταριέρες είναι έπιπλα που στην ουσία στήνουν όλο το background του φαρμακείου, προσφέροντας την κάλυψη για όλα τα φάρμακα και τα καλλυντικά προϊόντα, αριθμημένα και ταξινομημένα. Μπορείτε να παραγγείλετε συρταριέρες στα μεγέθη που χρειάζεστε για το φαρμακείο για να εξοπλίσετε το φαρμακείο. Η χωρητικότητα και ο διαχωρισμός τους γίνεται με βάση τις ανάγκες σας.

Τροχήλατα
Πολύ σημαντικά και πρακτικά έπιπλα για την ανακαίνιση φαρμακείου, αφού μεταφέρονται πανεύκολα, διαθέτουν αποθηκευτικούς χώρους και ειδικά ράφια.

Περισσότερες πληροφορίες για εξοπλισμός φαρμακείου & καταστημάτων

Διαβάστε επίσης