Αποκτήστε το χαμόγελο των ονείρων σας με τη βοήθεια της ορθοδοντικής!

Αποκτήστε το χαμόγελο των ονείρων σας με τη βοήθεια της ορθοδοντικής! Αποκτήστε το χαμόγελο των ονείρων σας με τη βοήθεια της ορθοδοντικής!

Τα υγιή και όμορφα δόντια είναι πολύ σημαντικά τόσο για την υγεία όσο και για την εμφάνιση.

Η ορθοδοντική εξελίσσεται συνεχώς προσφέροντας νέες μεθόδους και τεχνικές ώστε η αποκατάστασή τους να γίνεται πιο εύκολα, πιο γρήγορα, πιο ανώδυνα. Στόχος της είναι να προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις εξατομικευμένα σε κάθε ενδιαφερόμενο, ώστε να αποκτήσει ένα λαμπερό και υγιές χαμόγελο.

Είναι καλό να επιλέξετε έναν ορθοδοντικό που εμπιστεύεστε, ώστε να πραγματοποιήσετε την πρώτη επίσκεψη. Αφού γίνει ο απαραίτητος έλεγχος, θα κάνει τη διάγνωσή του και θα σας ενημερώσει για το είδος της θεραπείας που θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες καλύτερα.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως η ορθοδοντική δε συμβάλλει μόνο στην αισθητική βελτίωση αλλά γενικότερα στην καλύτερη στοματική υγιεινή, όπως τη σωστή σύγκλιση του στόματος, τη ευκολότερη διαδικασία βρώσης τροφίμων ή ακόμα και τη βελτίωση του τρόπου ομιλίας.

Επομένως, είναι κατανοητό, πως δεν αφορά μόνο παιδιά αλλά και ενήλικες.

Η ορθοδοντική, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες που δημιουργούνται σε κάθε εποχή, εξελίσσεται και δημιουργεί νέες προτάσεις για να δώσει λύσεις σε κάθε ζήτημα που αφορά τέτοια θέματα.

Αόρατα Σιδεράκια για ένα λαμπερό χαμόγελο

Μια τεχνική που μπορεί να χαρίσει μια ονειρεμένη οδοντοστοιχία, χωρίς να αποδεσμευτεί κάποιος από τις δραστηριότητές του για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί να εφαρμόσει τη θεραπεία, είναι η Lingual Orthodontics. Πρόκειται για ακίνητα ορθοδοντικά μηχανήματα τα οποία τοποθετούνται στην εσωτερική επιφάνεια των δοντιών και έτσι δεν είναι ορατά. Η εφαρμογή τους είναι εύκολη και γρήγορη ενώ ο χρόνος προσαρμογής του ασθενούς στη νέα αυτή συνθήκη είναι περίπου 2-3 εβδομάδες. Η επαναστατική μέθοδος με τα αόρατα Σιδεράκια ξεκίνησε να αναπτύσσεται στις αρχές της δεκαετίας του 1970 από το UCLA, ενώ σήμερα χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλές χώρες βρίσκοντας μεγάλη απήχηση.

Ορθοδοντική φροντίδα με μεταλλικά σιδεράκια

Ένα ωραίο χαμόγελο αποτελεί το πιο γοητευτικό όπλο κάθε ανθρώπου. Η πιο δημοφιλής τεχνική, που χρόνια τώρα εμπιστεύονται ορθοδοντικοί σε όλο τον κόσμο, με σίγουρα και άψογα αποτελέσματα είναι τα μεταλλικά σιδεράκια. Ο ειδικός αφού κάνει εκτίμηση του προβλήματος θα σας ενημερώσει λεπτομερώς για τη διαδικασία, τη χρονική διάρκεια της θεραπείας και το κόστος της. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε αρχικά πανοραμικές ακτίνες Χ, για να υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα και να γίνει πιο σωστή εκτίμηση. Κατά γενικό κανόνα, η θεραπεία διαρκεί 6-30 μήνες και αυτό εξαρτάται από την ηλικία, τη μέθοδο που θα εφαρμοστεί και τις ανάγκες κάθε περίπτωσης.

Φροντίστε την υγεία των δοντιών σας και θα απολαμβάνετε την άψογη αισθητική τους εικόνα βελτιώνοντας ταυτόχρονα την καλή σας στοματική υγιεινή.

Ευχαριστούμε για τις πολύτιμες πληροφορίες τον Ορθοδοντικό Ιωάννη Φλώρο. Για να λάβετε μια εξατομικευμένη εκτίμηση, κλείστε άμεσα το δικό σας ραντεβού στο orthoclinic.gr.

Διαβάστε επίσης