Εμφυτεύματα δοντιών και όψεις ρητίνης: Βελτιώστε την εικόνα των δοντιών σας, εύκολα!

Εμφυτεύματα δοντιών και όψεις ρητίνης: Βελτιώστε την εικόνα των δοντιών σας, εύκολα! Εμφυτεύματα δοντιών και όψεις ρητίνης: Βελτιώστε την εικόνα των δοντιών σας, εύκολα!

Στην οδοντιατρική αιχμή του δόρατος αποτελούν κάποιες καινούργιες τεχνικές που βελτιώνουν την εμφάνιση των δοντιών και συνολικά την εξωτερική εμφάνιση. Τα υγιή δόντια, μας επιτρέπουν να τρώμε όλες τις τροφές, να μιλάμε σωστά και γενικά να ζούμε με αυτοπεποίθηση. Οποιαδήποτε προβλήματα των δοντιών μπορεί να επηρεάσουν πολύ την καθημερινότητα του ατόμου.

Η χρήση εμφυτευμάτων είναι μία εξαιρετική λύση που μπορεί να αντικαθιστά το σπασμένο και κατεστραμμένο δόντι από την ρίζα, με τα νέα δόντια να λειτουργούν φυσιολογικά.

Οδοντικά εμφυτεύματα

Το εμφύτευμα δοντιού είναι κατασκευασμένο από βιοσυμβατό τιτάνιο υψηλής ποιότητας. Η τοποθέτησή του γίνεται εντός του οστού της σιαγόνας και με τη διάρκεια του χρόνου γίνεται ένα με το οστό. Με το πέρας συγκεκριμένου διαστήματος μπορούν να πραγματοποιηθούν συγκεκριμένες εργασίες πάνω στο δόντι. Η διαδικασία της τοποθέτησης και της ενσωμάτωσης του εμφυτεύματος έχει επιτυχία που ανέρχεται στο 99%.

Τα εμφυτεύματα δοντιών, ανάλογα με την στοματική υγιεινή, μπορούν να κρατήσουν για πολλά χρόνια, χωρίς να δημιουργούν κανένα πρόβλημα.

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματά τους είναι ότι σε σχέση με άλλες προσθετικές εγκαταστάσεις, η αντικατάσταση των απολεσθέντων δοντιών γίνεται με τον πιο φυσικό τρόπο, χωρίς να επηρεαστούν ή τροχιστούν τα διπλανά δόντια.

Όψεις ρητίνης

Οι όψεις ρητίνης αφορούν την επιφάνεια των δοντιών, η οποία αλλάζει, λευκαίνει και γίνεται λεία. Ιδανικός υποψήφιος για την τοποθέτηση ρητίνων είναι εκείνος που έχει σπασμένα δόντια ή παραμορφωμένα. Επίσης όταν υπάρχουν αντιαισθητικά κενά ανάμεσα στα δόντια ή ρωγμές. Τέλος, όψεις ρητίνης μπορεί να βάλει και κάποιος που απλά θέλει να βελτιώσει την εμφάνιση των δοντιών του. Η διαδικασία δεν απαιτεί αναισθησία και μπορεί να κρατήσει για πολλά χρόνια.

Χρυσοί κανόνες που πρέπει να ακολουθούν όλοι πριν επιλέξουν την αισθητική οδοντιατρική

Διασφαλίστε την υγεία των δοντιών σας, πριν επιλέξετε κάποια θεραπεία αισθητικής οδοντιατρικής. Αν χρειάζεται να κάνετε απονεύρωση, φροντίστε να τελειώσετε τη διαδικασία εγκαίρως. Δώστε προτεραιότητα στην υγεία των ούλων, καθώς αυτά καλούνται να υποστηρίξουν τα εμφυτεύματα και άλλες προσθετικές εργασίες.

Βουρτσίστε δύο φορές την ημέρα, χρησιμοποιώντας μετά το βούρτσισμα μεσοδόντια βουρτσάκια.

 

Βίκυ Δεληγεώργη

Οδοντίατρος εξειδικευμένη στην Αισθητική & Επανορθωτική Οδοντιατρική

dentalpearls.gr

Διαβάστε επίσης