Φυτικά καλλυντικά και αρωματοθεραπεία – Ξεκινήστε τις αγορές σας

Φυτικά καλλυντικά και αρωματοθεραπεία – Ξεκινήστε τις αγορές σας Φυτικά καλλυντικά και αρωματοθεραπεία – Ξεκινήστε τις αγορές σας

Βρισκόμαστε σε μία εποχή που θέλουμε να απαλλαγούμε όσο γίνεται από τα χημικά και τις ουσίες που μπορεί να είναι μέχρι και τοξικές για τον οργανισμό μας. Τα καλλυντικά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό, αφού για να γίνουν πιο δραστικά, εμπλουτίζονται με αμφίβολης φύσης ουσίες.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Διατροφολογική, μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από φυτικά καλλυντικά και προϊόντα αρωματοθεραπείας που μπορούν να ενυδατώσουν την επιδερμίδα σας, κάνοντάς την πιο λαμπερή.

Body lotion από αλόη!

Body_Lotion_Aloe_Vera-360x360

Ο χυμός της αλόης προσφέρει super ενυδάτωση στην επιδερμίδα και είναι ιδανική επιλογή για πριν το make-up. Απλώστε την στο σώμα σας και καταπολεμήστε την αίσθηση λιπαρότητας που σας αφήνουν άλλες κρέμες. Η body lotion αλόης θα σας βοηθήσει πάρα πολύ στην επούλωση των ραγάδων της επιδερμίδας. Αποκτήστε από εδώ την κρέμα σώματος με 20% οργανικό προϊόν και συστατικά όπως βιταμίνες, αιθέρια έλαια, φλοιός μανόλια κ.α.

Λουστείτε με βιολογικό έλαιο καρύδας

COCONUT_SHAMPOO-360x360

Το Virgin Coconut Oil Shampoo διατηρεί τα μαλλιά πλούσια, ζωντανά και υγιή, προσφέροντας λάμψη και ενυδάτωση. Χωρίς να περιλαμβάνει χημικά, παρά μόνο βιολογικά έλαια, μπορεί να κάνει τα λεπτά και άτονα μαλλιά να είναι και πάλι υγιή, προάγοντας τη θρέψη και την αναζωογόνηση. Η σειρά μαλλιών dr.organic είναι ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών. Μάθετε ότι τα προϊόντα dr.organic δεν δοκιμάζονται σε ζώα και δεν περιέχουν parabens ή τεχνητά αρώματα που τελικά βλάπτουν την ποιότητα της τρίχας.

Αρωματιστείτε με αιθέρια έλαια

BioLeon_360x360

Το άρωμά του είναι μεθυστικό και μπορεί να σας ανανεώσει στο λεπτό! Το αμυγδαλέλαιο μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στις άκρες των μαλλιών σας όσο και στην επιδερμίδα. Το έλαιο μπορεί να εφαρμοστεί και στα μωρά. Από αυτό το γεγονός, μπορείτε να καταλάβετε ότι το προϊόν είναι 100% φυσικό και δεν προκαλεί καμία αλλεργία ή βλάβη.

Μπείτε στο online κατάστημα και βρείτε όλα τα φυτικά καλλυντικά και την αρωματοθεραπεία που σας λείπει!

Διαβάστε επίσης