Βρείτε το καλύτερο δώρο για τον αγαπημένο σας από το themooncat.com!

Βρείτε το καλύτερο δώρο για τον αγαπημένο σας από το themooncat.com!

Όταν πρόκειται να αγοράσουμε ένα δώρο για την κολλητή, οι επιλογές μας είναι πολλές. Έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε ρούχα, εσώρουχα, καλλυντικά, είδη περιποίησης, διακοσμητικά και πολλά πολλά άλλα. Όταν όμως θέλουμε να επιλέξουμε δώρο για τον σύντροφο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.

Οι άντρες είναι τόσο απλοί σε αυτά που τους αρέσουν, που τελικά είμαστε αβέβαιες για το ιδανικό δώρο που θα τους αρέσει!

Το themooncat.com, είναι σε αυτό το εγχείρημα ο από μηχανής θεός! Τι βρήκαμε; Πλούσια ποικιλία σε ποιοτικά προϊόντα τόσο για τον άνδρα όσο και για την γυναίκα. Μπορείτε να περιηγηθείτε και μόνες σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα για να βρείτε ακριβώς αυτό που θα ταιριάζει απόλυτα στον σύντροφό σας, εμείς όμως ξεχωρίσαμε τα εξής:

Ανδρικά Εσώρουχα σε λιτά κομψά σχέδια eb1000_salvia_800eb1000_3_2_800

Το boxer, ανέκαθεν αποτελούσε το απόλυτο ανδρικό εσώρουχο. Οι άντρες το επιλέγουν γιατί είναι βολικό και γιατί γνωρίζουν, ότι είναι το είδος εσώρουχου που αρέσει περισσότερο στις γυναίκες. Τα παραπάνω ανδρικά εσώρουχα είναι της επώνυμης εταιρείας Enrico Coveri, διαθέτουν λάστιχο στη μέση για άρτια εφαρμογή και είναι βαμβακερά. Γιατί ανδρικά εσώρουχα; Γιατί είναι ένα δώρο που μπορείτε να χαρείτε και οι δύο…

Ανδρικές Πιτζάμες με ξεχωριστό στυλ

ep8024b_800

Ο χειμώνας έρχεται και το κρύο δεν θα επιτρέπει στον σύντροφό σας τον συνηθισμένο ύπνο με τα εσώρουχα που έκανε όλο το καλοκαίρι. Μια πολύ καλή επιλογή λοιπόν είναι να αγοράσετε για εκείνον ένα σετ μοντέρνες ανδρικές πιτζάμες, ώστε να σταματήσει και την κακή συνήθεια να φορά για τον ύπνο τα ρούχα του γυμναστηρίου ή παλιές φόρμες οι οποίες δεν του κάνουν. Είναι ένα δώρο που το χρειάζεται!

Το παραπάνω σετ είναι της σειρά SPORT του ιταλικού οίκου Enrico Coveri και είναι από λεπτό βαμβακερό ύφασμα. Η Μπλούζα μοιάζει να έχει ξεβάψει και έχει τύπωμα BROOKLYN 5. Το παντελόνι διαθέτει εσωτερικό λάστιχο στην μέση για καλύτερη εφαρμογή στη μέση, ενώ στο τελείωμα στενεύει και διαθέτει πλέξη-λάστιχο. Βρείτε το σε προσφορά!

Για να δείτε ακόμη περισσότερες προτάσεις δώρου για τον σύντροφό σας μπορείτε να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα themooncat!

Διαβάστε επίσης