Με αυτά τα προϊόντα θα πετύχετε το φυσικό μακιγιάζ του καλοκαιριού

Με αυτά τα προϊόντα θα πετύχετε το φυσικό μακιγιάζ του καλοκαιριού Με αυτά τα προϊόντα θα πετύχετε το φυσικό μακιγιάζ του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι το βαρύ μακιγιάζ δεν είναι η πρώτη επιλογή, αφού η ζέστη και ο ιδρώτας μπορεί να χαλάσουν τα σχέδιά σας. Έπειτα το μαύρισμα φέρνει από μόνο του το επιθυμητό αποτέλεσμα στο πρόσωπό σας!

Το συμπέρασμα; Λίγα είναι τα προϊόντα που χρειάζεστε για να είστε όμορφες τα καλοκαιρινά βράδια. Τα καλλυντικά Golden Rose και W7 έχουν αυτό που χρειάζεστε για να ενισχύσετε το καλοκαιρινό νεσεσέρ σας, δημιουργώντας ένα μακιγιάζ ιδανικό για να απολαμβάνετε τις διακοπές σας.

Τερακότα: το μαγικό ρουζ του καλοκαιριού

Terracotta_Stardust

Το γνωστό σε όλες ρουζ που χρησιμοποιείται το καλοκαίρι στα μήλα του προσώπου σας, κάνοντάς τα να λάμπουν με ένα περλέ αποτέλεσμα. Απλώνεται εύκολα στα μάγουλα και δίνει ένα ηλιοκαμένο αποτέλεσμα στο πρόσωπο, πολύ sexy! Συνδυάζεται άψογα με ένα κοραλλί lipstick! Βρείτε το εδώ σε 8 αποχρώσεις από τα καλλυντικά Golden Rose.

Eyeliner σε απόχρωση

Precision_Eyeliner_Golden_Rose

Δεν θέλετε με τίποτα να αποχωριστείτε το Eyeliner σας, αλλά το μαύρο δεν είναι το καλύτερο για την ώρα. Επιλέξτε το στυλό ακριβείας σε μοναδικά χρώματα για ένα αδιάβροχο και έντονο αποτέλεσμα που στεγνώνει εύκολα και δεν μουτζουρώνει. Μαύρο, μπλε, καφέ, πράσινο μόνο με 5€!

Fixer Spray για το make up

W7_Make_Up_Fixer_Spray-539x539

Κλειδώστε το μακιγιάζ σας με το μοναδικό spray της W7 που κάνει το μακιγιάζ σας να είναι φυσικό και να παραμένει αναλλοίωτο. Με ένα ψέκασμα, έχετε το φυσικό αποτέλεσμα που θέλετε!

Διπλή παλέτα σκιών Bronze & Glow

w7_hollywood_bronze_glow

Ιδανική πρόταση για κάθε μακιγιάζ! Απλώνεται όχι μόνο στα μάτια αλλά και στα ζυγωματικά για περισσότερη φωτεινότητα και αντίθεση. Μόνο με 7€ γίνεται δική σας!

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Myaroma μπορείτε να βρείτε όλα τα επώνυμα καλλυντικά (Golden Rose, W7 κ.λπ.) που θα δημιουργήσουν το καλύτερο μακιγιάζ. Βρείτε τα λοιπόν με ένα κλικ. Έρχονται στην πόρτα σας!

 

Διαβάστε επίσης