Τσάντες μεταφοράς κατοικιδίων – Προετοιμαστείτε σωστά για τις διακοπές

Τσάντες μεταφοράς κατοικιδίων – Προετοιμαστείτε σωστά για τις διακοπές

Βρείτε σήμερα ό,τι χρειάζεστε όχι μόνο για τη μεταφορά αλλά για όλες τις ανάγκες του αγαπημένου σας συγκατοίκου.

Επιλέξτε από το online pet shop Pets & Friends όλα τα αναγκαία για να είναι το κατοικίδιό σας ευτυχισμένο! Τώρα το καλοκαίρι σας έχουμε ετοιμάσει top επιλογές για τη μεταφορά των κατοικιδίων σας, με τσάντες μεταφοράς από διάφορα υλικά, χρώματα και σχέδια που θα αγαπήσετε.

Μεταλλικά κλουβάκια

Πρόκειται για ανθεκτικά κλουβιά με μεταλλικό σκελετό και πλαστικό πάτο που μεταφέρονται πανεύκολα και χωράνε παντού. Το RAC έχει έρθει από την Αγγλία επικαλυμμένο με κράμα χάλυβα και ανθεκτικό φινίρισμα κατά της σκουριάς. Αποκτήστε το από μέγεθος Small έως XLarge. Προτιμήστε το αν μεταφέρετε τον πιστό σας φίλο με αμάξι.

Πλαστικά κλουβιά

27-500x500

Το πιο κλασικό κλουβί μεταφοράς που βοηθάει το κατοικίδιό σας να είναι ασφαλές σε πλοίο και αεροπλάνο. Μπορείτε να το βρείτε σε διάφορα χρώματα. Το online pet shop σας δίνει τη δυνατότητα να μαζί με το κλουβί FERPLAST ΑΤLAS που θα βρείτε εδώ να πάρετε δώρο κόκαλο και υγρά μαντηλάκια!

Για μεγαλόσωμα σκυλιά αρπάξτε την προσφορά

Μία ενδεδειγμένη λύση είναι τα μαλακά κλουβιά με εξελιγμένο διαπνέον υλικό και διχτάκι πάνω και στα πλάγια. Στην μεγάλη ποικιλία του Pets & Friends θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.

Μία λύση και για τους μηχανόβιους σκυλογονείς

EGR_USB_BIKE_LEVER2-200x200

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πάνε παντού πάνω σε δύο ρόδες. Και για τους ποδηλάτες και για τους μηχανόβιους η λύση της EGR βάσης ποδηλάτου είναι η πιο αξιόπιστη και η πιο οικονομική.

Στο pet shop μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε θέλετε όχι μόνο για τη μεταφορά αλλά για όλες τις ανάγκες του αγαπημένου σας συγκατοίκου.

Γιατί τα ψώνια από pets-friends γίνονται η καλύτερη εμπειρία;

– Η παράδοση των προϊόντων γίνεται αυθημερόν
– Προσφέρονται χιλιάδες είδη από τα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως
– Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά

Βρείτε σήμερα ό,τι χρειάζεστε για τον αγαπημένο σας φίλο μέσα από το pets-friends.gr!

Διαβάστε επίσης