Η πιο πικάντικη συνταγή στο σεξ είναι το γέλιο

Η πιο πικάντικη συνταγή στο σεξ είναι το γέλιο Η πιο πικάντικη συνταγή στο σεξ είναι το γέλιο

Σύμφωνα με έρευνες, το χιούμορ μας κάνει ακόμη πιο σέξι και μπορούμε να επιστρατεύσουμε την αστεία πλευρά του εαυτού μας για μεγαλύτερη σεξουαλική απόλαυση. Με μέτρο βέβαια…  

Το σεξ είναι διασκέδαση και με το γέλιο, τα ζευγάρια μπορούν να αντιμετωπίσουν τα πάντα μαζί, ακόμη και κάτι απρόοπτο που μπορεί να προκύψει στη διάρκεια των ερωτικών παιχνιδιών: όπως, για παράδειγμα, μία άτυχη… στιγμή στον άνδρα.

Σύμφωνα με έρευνες, το χιούμορ μας κάνει ακόμη πιο σέξι.  Στο κρεβάτι όμως θα πρέπει να ανταλλάσσουμε αστεία όχι όμως και να ξεκαρδιζόμαστε γιατί μετά η ερωτική ατμόσφαιρα «χαλάει».

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων προτείνουν: Κάντε σεξ λέγοντας αστεία με τον σύντροφό σας και μην αστειεύεστε για κάτι που έχει και μπορεί να το λάβει ως κοροϊδία.

Για παράδειγμα , ένα ανέκδοτο με ερωτικό περιεχόμενο μπορεί να εξάψει την φαντασία και να ανοίξει την όρεξη για τολμηρές καταστάσεις.

Πάντως, είναι προτιμότερο να χαμογελάτε δημιουργώντας μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το να επικρατεί μία ενοχλητική σιωπή δεν βοηθά στο κρεβάτι.

Το γέλιο επίσης δίνει εντολή στον οργανισμό να απελευθερώσει ενδορφίνες γεγονός που τον βοηθά να χαλαρώσει. Αυτό είναι καλό ειδικά για την σύντροφο. Όταν μία γυναίκα είναι χαλαρή και απολαμβάνει το σεξ  φθάνει πιο εύκολα στην κορύφωση.

Διαβάστε επίσης