Του καναπέ

Του καναπέ Του καναπέ

Τα διαφορετικά ντιζάιν και στυλ των μοντέρνων επίπλων πλέον έχουν νέα διάσταση και χαρίζουν στο σπίτι μας ύφος καινοτομίας. Αυτά τα έπιπλα κατασκευάστηκαν για να προσφέρουν περισσότερη άνεση, στυλ και τα διάφορα χρώματα στα οποία διατίθενται μας δίνουν άπειρες επιλογές. Οι μοντέρνοι καναπέδες προσθέτουν ομορφιά στο σπίτι μας, και οι νέες τάσεις στο σχεδιασμό τους συνιστούν ένα συνδυασμό λειτουργικότητας και υψηλής αισθητικής.

Οι μοντέρνοι καναπέδες μας προσφέρουν άνετο κάθισμα, αναπαυτικό υπνάκο, χώρο για να βλέπουμε τηλεόραση, να ακούμε μουσική ή να διαβάζουμε τα αγαπημένα μας βιβλία και φιλοξενούν τις οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις. Πάνω απ’ όλα, όμως, οι καναπέδες δίνουν στο σαλόνι μας ζεστασιά, στυλ και μια χαλαρή αίσθηση μέσω της οποίας μπορεί ο καθένας μας να καθιερώσει το δικό του προσωπικό στυλ.

Του καναπέ

Η αγορά ενός καναπέ είναι μια μεγάλη επένδυση στο σχεδιασμό του σαλονιού μας. Έτσι, καλό είναι να το σκεφτούμε καλά για να είμαστε σίγουροι για την αγορά μας. Ρίξτε μια ματιά στα στυλ και τα ντιζάιν που ακολουθούν για να πάρετε μια ιδέα πριν προχωρήσετε σε αγορά καναπέ.

Του καναπέ

Οι μοντέρνοι καναπέδες που συνδυάζουν το νέο με το κλασικό στυλ ταιριάζουν σε σαλόνια με κλασικό και παραδοσιακό στυλ. Επιλέξτε μοντέρνους καναπέδες με ταπετσαρία σε ουδέτερα χρώματα, όπως μπεζ, ανοιχτό καφέ ή γκρι. Διαφορετικά, για έναν πολυτελή καναπέ, μπορείτε να επιλέξετε και μπλε ρουά, μπλε σκούρο, ή έντονο μωβ, ή ακόμα και ασημί ή σκούρο κόκκινο για έντονο αποτέλεσμα και δυνατές εντυπώσεις!

Του καναπέ

Μια άλλη καλή ιδέα είναι οι διθέσιοι και τριθέσιοι καναπέδες, οι οποίοι ταιριάζουν σε κάθε διάσταση σαλονιού. Οι μικροί διθέσιοι ή τριθέσιοι καναπέδες, ειδικά σε έντονα χρώματα, είναι πολύ της μόδας και εξοικονομούν πολύ χώρο!

Του καναπέ

Για να δημιουργήσετε ζεστές γωνιές στο σαλόνι σας, μια εξαιρετική λύση είναι οι μικροί διθέσιοι καναπέδες, ή loveseats, ή και οι πολυθρόνες σε χρώματα διαφορετικά από την ταπετσαρία του σαλονιού ώστε να ξεχωρίζουν μέσα στο χώρο και να δίνουν το δικό τους τόνο.

Του καναπέ

Τα μικρά σπίτια έχουν και αυτά τις λύσεις που τα εξυπηρετούν. Ένας καναπές-κρεβάτι, για παράδειγμα, μπορεί να φιλοξενήσει καλεσμένους κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και της νύχτας. Επίσης, στα μικρά σαλόνια βολεύουν πολύ οι καναπέδες χωρίς μπράτσα, οι οποίοι παρέχουν όλο τους το χώρο για κάθισμα. ΑΝ αυτό συνδυαστεί με το κατάλληλο χρώμα ταπετσαρίας, δίνουν και την αίσθηση του μεγαλύτερου, πιο άνετου χώρου.
Του καναπέ
Με την κατάλληλη επιλογή καναπέ το σαλόνι σας θα έχει τη λειτουργικότητα καθώς και το στυλ που επιθυμείτε, και θα το απολαμβάνετε τόσο εσείς όσο και οι καλεσμένοι σας. Έχετε άπειρες επιλογές στη διάθεσή σας!!!

Πέτρος Κορνηλάκης
Info:
Πηγή:
Kosmin.gr

Διαβάστε επίσης