Tips για όμορφα μαλλιά

Tips για όμορφα μαλλιά Tips για όμορφα μαλλιά

Τα αισθησιακά μαλλιά είναι μέρος μια συνολικής εικόνας: φαίνονται εντυπωσιακά, όμορφα και ακριβά. Πολύτιμα. Μυρίζουν υπέροχα. Τα υγιή αισθησιακά μαλλιά είναι μια ακριβή πολυτέλεια που δεν κοστίζει. Τα μόνα που απαιτούνται είναι οι σωστές επιλογές.

Τους αξίζει
Τα λαμπερά μαλλιά είναι εντυπωσιακά, σέξι και μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Χρωστάμε σε αυτά πολλές από τις κατακτήσεις μας. Γι’ αυτό χρειάζονται περισσότερη φροντίδα από ένα απλό χτένισμα και ένα λούσιμο. Έχουν ανάγκη από τα δικά τους προϊόντα περιποίησης -κρέμα θρέψης, serum, μάσκες-, τα οποία φροντίζουμε να επιλέγουμε προσεκτικά, πάντα με βάση τις ανάγκες μας.

Άσε τα μαλλάκια σου
Ποτέ δεν πέφτουμε για ύπνο με δεμένα τα μαλλιά. Τα αφήνουμε λυμένα και ελεύθερα, για να μην τα τραυματίσουμε. Μετά από μια special περίσταση, κατά την οποία έχουμε επισκεφθεί το κομμωτήριο, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να λουστούμε και να χτενιστούμε ώστε να διώξουμε όλα τα υπολείμματα του styling, πριν «συναντήσουμε» τον Μορφέα.

Προσοχή στα εργαλεία
Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις βούρτσες και τις χτένες με τις οποίες τα φροντίζουμε, ενώ επιλέγουμε πάντα υψηλής ποιότητας αξεσουάρ, τα οποία δεν θα φθείρουν και δεν θα τραυματίζουν τις τρίχες.

Δύναμη στις άκρες
Ακόμη ένα μυστικό που μπορεί να διατηρήσει τα μαλλιά μας όμορφα, λαμπερά και υγιή είναι να φρεσκάρουμε το κούρεμα τους και να κόβουμε τις άκρες για να τα ανανεώνουμε. Αυτό τους δίνει περισσότερη δύναμη και τα κάνει πιο ανθεκτικά. Ανάμεσα στα κουρέματα, ένα serum μαλλιών, εμπλουτισμένο με θρεπτικά συστατικά, τα θρέφει και τους χαρίζει εκτυφλωτική λάμψη. Απαλύνει τις άγριες άκρες και τις κάνει λείες και ομοιόμορφες.

Μας πιάσανε στον ύπνο
Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί τα μαλλιά μας να ταλαιπωρούνται ενώ κοιμόμαστε; Και όμως, μερικές φορές η ποιότητα των υφασμάτων που έρχονται σε επαφή μαζί τους παίζει πολύ πιο σημαντικό ρόλο απ’ ό,τι νομίζουμε. Επιλέγουμε λοιπόν σατέν μαξιλαροθήκη για να μη μπερδεύονται και να μη σπάνε τα μαλλιά μας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Υπερχρώμα κάθε μέρα
Σας φαίνεται απίθανο; Κι όμως, τα υγιή μαλλιά διατηρούν περισσότερο το χρώμα τους. Επιλέξτε λοιπόν μια εξειδικευμένη μάσκα για ολοκληρωμένη φροντίδα και προστασία. Δείτε τα μαλλιά σας μέρα με τη μέρα να λάμπουν και να διατηρούν το εντυπωσιακό χρώμα τους!

Ύδωρ
Τα μαλλιά έχουν ανάγκη από σωστή και συχνή ενυδάτωση. Γι’ αυτό φροντίζουμε να τα περιποιούμαστε όσο πιο συχνά γίνεται με ενυδατικές μάσκες, ανάλογα με τον τύπο τους.

 

Διαβάστε επίσης