Άγιος Βαλεντίνος: Τα μυστικά του Feng Shui για να τον γιορτάσεις

Άγιος Βαλεντίνος: Τα μυστικά του Feng Shui για να τον γιορτάσεις Άγιος Βαλεντίνος: Τα μυστικά του Feng Shui για να τον γιορτάσεις

Μπορεί να δίνεις έμφαση στο look σου, στην οργάνωση του τέλειου ραντεβού και του ιδανικού δώρου μήπως όμως ξεχνάς το πιο βασικό; Την ιδανική ενέργεια για να περάσεις έναν ονειρεμένο Άγιο Βαλεντίνο φέτος.

Ναι ναι, κι όμως! Είτε έχεις ήδη μια όμορφη σχέση, είτε όχι, η διακόσμηση του σπιτιού και ιδίως του υπνοδωματίου σου μπορεί να βελτιώσει αισθητά την ποιότητά της (ή αντίστοιχα, τις πιθανότητες να την αποκτήσεις). Καλά κατάλαβες, στο Feng Shui αναφέρομαι!

Κι αν ανήκεις σε εκείνους που πιστεύουν πω το Feng Shui έχει να κάνει με κιτς σιντριβάνια, μπιμπελό και κρεμαστά, ετοιμάσου να εκπλαγείς! Αφιέρωσε ένα απόγευμα για να διαμορφώσεις το υπνοδωμάτιό σου και να ενισχύσεις «μαγικά» την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή.

Ανακάλυψε παρακάτω τα πιο εύκολα μυστικά Feng Shui για την ερωτική σου ζωή!

Επίλεξε ροζ

Ήξερες πως το απόλυτο χρώμα του ρομαντισμού και της θηλυκότητας επιδρά ευεργετικά και στην ψυχική αλλά και καρδιαγγειακή υγεία; Έχει ακόμα τη δυνατότητα να σε βάλει σε ευχάριστη, ρομαντική διάθεση έλκοντας έτσι τον έρωτα! Ωστόσο, αν δεν σου αρέσει το ροζ, αντικατάστησέ το με ένα άλλο χρώμα που σου εμπνέει την ηρεμία, το ρομαντισμό και την καλή διάθεση. Στο Feng Shui σπάνια υπάρχουν αυστηρά «πρέπει».

Όλα διπλά!

Σύμφωνα με το Feng Shui, τα διπλά αντικείμενα στο σπίτι προκαλούν και το… έτερόν σου ήμισυ. Τι εννοώ; Αντί για ένα μονάχο διακοσμητικό μαξιλάρι, προτίμησε δύο, αν έχεις μία πολυθρόνα στο σαλόνι, πάρε μία ακόμα, διάλεξε πάντα διπλά τα μικροέπιπλα και τα αντικείμενα στην κρεβατοκάμαρά σου (φώτα, κομοδίνα, διακοσμητικά κτλ).

Υπό το φως των κεριών

Πέρα από το κεντρικό φωτισμό του δωματίου σου, φρόντισε να υπάρχουν και πολλές μικρότερες πηγές φωτός για ένα πιο απαλό και… ρομαντικό αποτέλεσμα. Είτε μιλάμε για κεριά στο κομοδίνο, είτε για 2-3 πορτατίφ στο χώρο, φρόντισε να έχεις την επιλογή ενός πιο χαμηλού φωτισμού.

Φλογερό κόκκινο

Και επειδή ακριβώς είναι φλογερό, μπορεί να ανάψει τη φλόγα ενός νέου έρωτα ή να ανανεώσει έναν παλιό. Ωστόσο η υπερβολή είναι επικίνδυνη οπότε εισήγαγε το κόκκινο χρώμα στον χώρο σου με προσοχή, σταδιακά και μέχρι το σημείο που σε κάνει να αισθάνεσαι καλά.

Κάνε χώρο!

Το Α και το Ω στο Feng Shui είναι η δημιουργία άδειου χώρου αφού όχι μόνο επιτρέπει στην ενέργεια να κινείται ελεύθερα αλλά αφήνει και ζωτικό χώρο σε έναν έρωτα να έρθει στη ζωή σου. Πέτα οτιδήποτε άχρηστο και κράτα τακτοποιημένα ντουλάπες, ντουλάπια, συρτάρια κτλ και το plus one σου… έρχεται!

Η τοποθέτηση μετράει!

Συγκεκριμένα, η τοποθέτηση του κρεβατιού. Φρόντισε δηλαδή το κεφαλάρι να ακουμπάει σε τοίχο και να βλέπεις την πόρτα του δωματίου όταν είσαι ξαπλωμένη, αλλά χωρίς να είναι ακριβώς απέναντι από αυτό. Αυτή η θέση θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και αυτό μετράει πολύ!

Διαβάστε επίσης