Γυναικεία Ρούχα: Τα must have κομμάτια του φετινού χειμώνα

Γυναικεία Ρούχα: Τα must have κομμάτια του φετινού χειμώνα Γυναικεία Ρούχα: Τα must have κομμάτια του φετινού χειμώνα

Θέλεις να ανανεώσεις τη ντουλάπα σου; Αναζητάς κομμάτια που είναι μέσα στη φετινή μόδα χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να δώσεις μία περιουσία σε αυτά;

γυναικεία ρούχα chicaclothing σου έχουν τη λύση. Εδώ μπορείς να βρεις τα πιο στιλάτα ρούχα της αγοράς σε ασύγκριτα καλές τιμές.

Ας ρίξουμε μία ματιά σε αυτό που ζητάει η μόδα του φετινού χειμώνα για  γυναικεία πουλόβερ, φούστες και γυναικεία παντελόνια.

Πουλόβερ γυναικεία

Τα πουλόβερ κατατάσσονται διαχρονικά ανάμεσα στα must have κομμάτια του χειμώνα. Ζεστά και μαλακά σου δίνουν αυτή την αίσθηση της θαλπωρής που σαν παιδί αναζητούσες στο λούτρινο ζωάκι σου.

Πέρα από την πλάκα τα πουλόβερ μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη ακόμα και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα την ίδια στιγμή που σου δίνουν πολλές επιλογές για να δημιουργήσεις ένα μοναδικό στυλ.

Ποια είναι η τάση του φετινού χειμώνα;

Φυσικά πουλόβερ γυναικεία oversized. Γιατί το στυλ κρύβεται πολλές φορές στην απλότητα.

Φούστες

Αγαπημένο ρούχο που επίσης μας δίνει πολλές επιλογές. Για μία ακόμα χρονιά οι φούστες έχουν την τιμητική τους προκαλώντας μας να επιδιώξουμε εμφανίσεις που δίνουν έμφαση στη θηλυκή πλευρά μας.

Ποια κομμάτια είναι απαραίτητα για τη φετινή χρονιά;

Πλισέ φούστες είναι για μία ακόμα φορά στο προσκήνιο ζητώντας μια rock ή romance διάθεση. Αν δεν έχετε κάποια από την προηγούμενη χρονιά είναι ευκαιρία να αποκτήσετε.

Animal Print έρχεται και πάλι στο προσκήνιο (ο συνδυασμός των δύο παραπάνω είναι το απόλυτο must have). Δυνατά παίζει επίσης φέτος το καρό ενώ οι φούστες με παγιέτες υπόσχονται εμφανίσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Γυναικεία παντελόνια

Το ρούχο για όλες τις ώρες της ημέρας. Τα γυναικεία παντελόνια μπορούν να είναι κομψά, ζεστά και άνετα ταυτόχρονα. Είναι το ρούχο που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε πολλές διαφορετικές εμφανίσεις.

Τι παντελόνια πρέπει να έχουμε φέτος;

Φυσικά Animal Print που είναι η φετινή τάση. Μετά από αυτό εγώ προτείνω πλισέ ζιπ κιλότ και ψηλόμεσο παντελόνι με ζώνη σε στυλ φιόγκου.

Διαβάστε επίσης