Υπέροχες ιδέες που μόνο οι λάτρεις της vintage αισθητικής θα εκτιμήσουν!

Υπέροχες ιδέες που μόνο οι λάτρεις της vintage αισθητικής θα εκτιμήσουν! Υπέροχες ιδέες που μόνο οι λάτρεις της vintage αισθητικής θα εκτιμήσουν!

Αν αγαπάτε τη διακόσμηση που κρύβει ρομαντισμό και νοσταλγία, ένας είναι ο προορισμός σας, η εταιρεία επίπλων Κασιμάτης.

Με πάνω από 110 χρόνια στον χώρο έχει πάθος για την τέχνη της επιπλοποιίας και αγαπά να προσφέρει αριστουργήματα μοναδικής ποιότητας σε κάθε λάτρη του είδους. Μπορεί πολλοί να νομίζουν πως πρόκειται για ιδιαίτερα ακριβές επιλογές, όμως, αυτό δεν ισχύει, πόσο μάλλον στο cassimatis.gr που μπορείτε να βρείτε όλα τα έπιπλα, και σαλονιού, σε προσφορές ή stock, αποκτώντας τα σε προνομιακές τιμές.

H αξεπέραστη γοητεία των vintage επίπλων

Λίγο ο αέρας του παλιού που φέρει ρομαντισμό και μυστήριο, λίγο το αρχοντικό τους σχέδιο, το vintage μικροέπιπλο πάντα κλέβει την προσοχή και τις εντυπώσεις. Ένα κομμάτι μοναδικής αισθητικής είναι η βιβλιοθήκη της εταιρείας Κασιμάτης. Εκεί, τα βιβλία σας μπορούν να βρουν την ιδανική στέγη που θα τα προστατεύσει από τον χρόνο και τη φθορά.

Στην ίδια αισθητική σε έπιπλο κινείται και το vintage μικροέπιπλο με αντικέ φινίρισμα που μπορεί να αποτελέσει την απόλυτη προσθήκη στον χώρο σας. Μπορείτε να το εμπλουτίσετε με όμορφα κειμήλια ή ακόμη και βιβλία για να δέσει αρμονικά η όλη διακόσμηση. Μην ανησυχείτε για το κόστος, καθώς πρόκειται για έπιπλο stock που θα βρείτε στη συλλογή της εταιρείας Κασιμάτης.

Συμπληρώστε με πολυθρόνες μπερζέρες

Ολοκληρώστε τη διακόσμηση του χώρου σας δημιουργώντας ένα άκρως εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα ζεστό αποτέλεσμα. Επιλέξτε πολυθρόνα μπερζέρα σε πορφυρό χρώμα, δημιουργώντας την τέλεια αντίθεση με το λευκό χρώμα της βιβλιοθήκης. Μπορείτε να χαρείτε πολλές ώρες ξεκούρασης σε αυτή, απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας βιβλίο ή όποια άλλη δραστηριότητα θέλετε στην πολυτελή άνεση που χαρίζει το καπιτονέ βελούδο της. Οι πολυθρόνες μπερζέρες είναι μια επένδυση καθώς είναι ανθεκτικές με μεγάλη αντοχή στον χρόνο.

Στην εταιρεία cassimatis.gr μπορείτε να βρείτε πολλές ακόμη ιδέες σε έπιπλα όπως σαλόνια μοναδικής αισθητική που σαγηνεύουν. Ένας μπορντό καναπές, για παράδειγμα, αναβαθμίζει τον χώρο χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.

Αρκεί να μας παρακολουθείτε είτε μέσω του e-shop ή στα social για να μείνετε συντονισμένοι με όλα τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας!

Δείτε τα προϊόντα εδώ: Vintage βιβλιοθήκη σε πατίνα (GS22), Μπερζέρα καπιτονέ (1511)-STOCK, Bιτρινάκι Vintage STOCK, Κλασικό σαλόνι μπορντό

Διαβάστε επίσης