Λευκά είδη Kentia για μία δημιουργική κουζίνα

Λευκά είδη Kentia για μία δημιουργική κουζίνα Λευκά είδη Kentia για μία δημιουργική κουζίνα

Η πιο «νόστιμη» γωνία του σπιτιού σας, ο χώρος που σας παρέχει έμπνευση και μεράκι για δημιουργία είναι αναμφισβήτητα η κουζίνα.

Βλέποντας τη δική σας κουζίνα, τι νομίζετε ότι χρειάζεται για να είναι ιδανική και κατάλληλη στις καθημερινές σας δραστηριότητες;

Την απάντηση θα τη βρείτε στα λευκά είδη Kentia!

Για αρχή…στρωθείτε! Το τραπεζομάντηλο στην κουζίνα είναι ένα από τα πιο πρακτικά και λειτουργικά αξεσουάρ και απαραίτητο για τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας. Επιλέξτε ένα βαμβακερό ύφασμα με σχέδια που φέρνουν την άνοιξη στο τραπέζι σας.

Τα χρήσιμα της νοικοκυράς! Τα γάντια και τα ποτηρόπανα είναι λευκά είδη, τα οποία χρησιμοποιείτε κάθε μέρα στην κουζίνα σας. Προτιμήστε αυτά που έχουν επένδυση με καπιτονέ ή μονωτικό υλικό για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.

Προστατεύστε το τραπεζομάντηλο, προσθέτοντας σουπλά. Φέτος η μόδα γίνεται νοσταλγική και προωθεί σχέδια που έχουν κάτι από τον αέρα μιας άλλης εποχής. Βρείτε τα σε άριστη ποιότητα (100% βαμβάκι) και δώστε σε κάθε γεύμα σας γεύση παρελθόντος!

Τα λευκά είδη ΚΕΝΤΙΑ διαμορφώνουν συνολικά όλους τους χώρους του σπιτιού σας, εξοπλίζοντάς τους με ιδιαιτερότητα, πρακτικότητα και φινέτσα. Πλοηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του πασίγνωστου brand και βρείτε αυτό που ψάχνετε για την κάθε γωνία του σπιτιού σας.

Τι κερδίζετε;

Έχετε κάνει το καλύτερο deal καθώς έχετε εντάξει στον χώρο σας την πολυτέλεια και την καλύτερη ποιότητα σε προνομιακές τιμές!

Δείτε τα προϊόντα εδώ: Λευκά Είδη τραπεζαρίας-Κουζίνα, Cookies 22 Σετ 2 ΤΕΜ Πετσέτες Κουζίνας, RORY Σετ 2 ΤΕΜ Γάντι-Πιάστρα, Salita 19 Σουπλά Σετ 4 ΤΕΜ

Διαβάστε επίσης