Αντηλιακό… μαγιό

Αντηλιακό... μαγιό Ειδοποιεί και προστατεύει Αντηλιακό... μαγιό

Θα μπορούσε να γίνει ένα από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ του καλοκαιριού καθώς ενσωματώνει δύο από τα πιο βασικά αντικείμενα, που χρησιμοποιούμε στην παραλία. Το μαγιό και το αντηλιακό μας.

Βρετανοί κατασκευαστές, ευελπιστώντας να λανσάρουν ένα νέο «δύο σε ένα» προϊόν κατασκεύασαν ένα μπικίνι, που ειδοποιεί έγκαιρα αυτόν που το φοράει, ούτως ώστε να μην καεί από την πολύωρη έκθεση στον ήλιο.

Το Tan-Timer Bikini, όπως ονομάζεται, διαθέτει ένα ηλεκτρονικό χρονόμετρο-ξυπνητήρι, που χτυπάει κάθε 15 λεπτά για να υπενθυμίσει στον κάτοχό του είτε να αλλάξει πλευρό, εάν κάνει ηλιοθεραπεία, είτε να αναζητήσει κάποια σκιά, εάν έχει ξεχαστεί ή αποκοιμηθεί κάτω από τον ήλιο.

Οι κατασκευαστές του ελπίζουν ότι η πατέντα αυτή θα βρει απήχηση στους λουόμενους, το 59% των οποίων παραδέχονται ότι αποκοιμώνται όταν βρίσκονται στην παραλία, με αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας να αποκτούν το κόκκινο δέρμα του ηλιοκαμένου, με όλες τις δυσάρεστες παρενέργειες.

Μέχρι στιγμής, το προϊόν διατίθεται μόνο στη Βρετανία και μόνο για γυναίκες και στην τιμή των 30 ευρώ, όμως στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι και η δημιουργία αντρικών μαγιό.

 

Διαβάστε επίσης