Μεγάλη προσοχή χρειάζεται πριν μαζέψετε τα χαλιά σας

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται πριν μαζέψτε τα χαλιά σας Μεγάλη προσοχή χρειάζεται πριν μαζέψτε τα χαλιά σας

Πρέπει να γνωρίζετε ότι όπως «η ημιμάθεια είναι χειρότερη από τη αμάθεια». Έτσι και το «υποτίθεται καθαρό είναι πιο επικίνδυνο από το βρόμικο».  Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνδέουν την υγεία με τον εσωτερικά περιβάλλοντα χώρο. Προτού επιλέξετε να καθαρίσετε τα χαλιά σας αποφασίστε τι θέλετε:

Εάν θέλετε να αφαιρέσετε μερικούς από τους ρύπους και να δώσετε μια  «φαινομενικά καθαρή εμφάνιση» στα χαλιά σας, τότε μπορείτε να το κάνετε με το να νοικιάσετε η να αγοράσετε ένα φθηνό μηχάνημα αλλά και χειρωνακτικά  με «αφρούς, βούρτσες, ξύδι» ή το λάστιχο στην ταράτσα.

Μήπως, «υποτίθεται ότι καθαρίσατε» τα χαλιά σας αλλά έχουν ακόμα ρύπους;

Κάντε ένα απλό test
Μεγάλη προσοχή χρειάζεται πριν μαζέψτε τα χαλιά σαςΕνώ έχετε σκουπίσετε το χαλί σας πολύ-πολύ προσεκτικά, με την ηλεκτρική σας σκούπα, γυριστέ το ανάποδα και χτυπήστε το η πατήστε το χοροπηδώντας. Αν βγάλει έστω και «λίγο χώμα» τότε μην κάνετε τίποτα.
Προσοχή έχετε πρόβλημα στην ηλεκτρική σας σκούπα και αντί να απομακρύνετε τα ακάρεα  Θα τους δώσετε τροφή για να αναπτυχθούν περισσότερο. Έτσι διαπιστώνετε από μόνοι σας ότι πολλές φορές οι απλές ηλεκτρικές σκούπες δεν είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των ακάρεων που ευημερούν μέσα στο χαλί σας, αλλά μπορούν να γίνουν ο «καλύτερος τους φίλος».

Ο μεγαλύτερος εχθρός των ακάρεων για το σπίτι, το γραφείο, είναι  η κανονική χρήση του Απόλυτα Επαγγελματικού, Εξειδικευμένου και Αποτελεσματικά Μοναδικού, Συστήματος Καθαρισμού, Πολλαπλών Εφαρμογών Kirby Ultimate G series ™ Diamond Edition, και τα ειδικά προϊόντα που σχεδιάσθηκαν γι’ αυτό.

Ένα Σύστημα Καθαρισμού με την πατέντα του TechDrive για ξεκούραστη απόδοση 100% καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών του καθαρισμού σε μοκέτες, σαλόνια, στρώματα, λείες επιφάνειες, σκάλες, κουρτίνες, ταπετσαρίες. Χρησιμοποιείται από το σύνολο σχεδόν των εταιριών καθαρισμού στρωμάτων αλλά και από Εκατομμύρια Νοικοκυριά παγκοσμίως για να απομακρύνει τα ακάρεα με τα περιττώματα τους. Χρησιμοποιεί Φίλτρα μείωσης αλλεργιογόνου για να απομακρύνει την στερεή βρώμια, τα αλλεργιογόνα ακάρεα και τα επιβλαβή περιττώματα τους με το Genuine Micro magic Filtration 99,97%, (Micro Particle Arrest Technology) χωρίς να τα ανακυκλώνει πάλι στο χώρο σας. Εκτιμημένο HEPA 11. Ελαχιστοποιεί τις μυρωδιές. Ιδανικό για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων.

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται πριν μαζέψτε τα χαλιά σαςΤώρα που το έχετε συνειδητοποιήσει θα συνεχίσετε να περιμένετε και να μείνετε στο «υποτίθεται καθαρό που είναι πιο επικίνδυνο από το βρόμικο».

Η διατήρηση ενός καθαρού χώρου δεν είναι περίπλοκη, αλλά πρέπει να καταβάλλουμε περισσότερη συνειδητή προσπάθεια όλοι.

Δυστυχώς όμως τις περισσότερες φορές οι συμβουλές καθαριότητας που προσφέρονται είναι ελλιπείς ή εντελώς ακατάλληλες, γενικές και χωρίς την αποτελεσματικότητα της εξειδίκευσης.

Για όλες αυτές τις περιπτώσεις όπου  υπάρχουν ακόμα εκατομμύρια Έλληνες οι οποίοι δεν έχουν ακούσει για τα οφέλη που θα έχουν από την ΔΩΡΕΑΝ προσφορά μιας Ανώτερης Υπηρεσίας του Cleaning Advisors για τα Απόλυτα Πρότυπα ενός Πλήρους και Υγιεινού Καθαρισμού.

Εφ’ όσον εσείς κρίνετε ότι αξίζει τον κόπο και ότι πρέπει να ενημερωθείτε, μπορείτε να καλέσετε το τηλέφωνο 800.11.54729 χωρίς χρέωση για να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor
Info:
Πηγή:
Vgenistrade.gr

Διαβάστε επίσης