Μείωση «μικροβιακού φορτίου» για καθαρότερη και υγιέστερη κρεβατοκάμαρα

Μείωση "μικροβιακού φορτίου" για καθαρότερη και υγιέστερη κρεβατοκάμαρα Απαλλαγείτε από τα μικρόβια Μείωση "μικροβιακού φορτίου" για καθαρότερη και υγιέστερη κρεβατοκάμαρα

Η ανάγκη για την διατήρηση της καλής ποιότητας ενός στρώματος, δεν είναι μια δαπάνη ή μια πολυτέλεια αλλά μια υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας και την οικογένεια μας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνδέουν την υγεία με το καθαρό στρώμα. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, μπορείτε να παρατηρήσετε μικρές «ενοχλήσεις» στο σώμα σας. Δεν είναι «ενοχλήσεις» από μια ατέλεια του στρώματος, αλλά συνήθως εμφανίζονται επειδή το στρώμα δεν καθαρίζετε σε βάθος η και καθόλου.

Όλοι καθαρίζετε τα χαλιά σας ή τις μοκέτες, που τα πατάτε τους 4-6 μήνες, μόνοι ή πληρώνοντας κάποιο Εξειδικευμένο Συνεργείο. Τα Στρώματά σας όμως, που περνάτε σχεδόν το 1/3 της ζωή σας, δεν θα έπρεπε να τα καθαρίζετε κι αυτά μόνοι ή πληρώνοντας κάποιο Εξειδικευμένο Συνεργείο;

MattressCare Ζητήστε μας έναν Δωρεάν Ποιοτικό Έλεγχο Προσδιορισμού των ακάρεων, με τον καθαρισμό ενός στρώματος στο 2104829839 για να μάθετε για αυτά που δεν ξέρετε και δεν φαίνονται.
Στο τμήμα της MattressCare, η  έννοια του Επαγγελματικού Καθαρισμού των στρωμάτων, δεν είναι το «Υποτίθεται Καθαρό» αλλά είναι μια Συστηματική Μεθοδολογία για το «Απόλυτα Καθαρό».

Ο καθαρισμός βασίζετε σε μια εξειδικευμένη εργασία με τα μέγιστα επαγγελματικά επίπεδα, την γνώση της πιστοποιημένης επαγγελματικής κατάρτισης και ευγενικής συμπεριφοράς, την εμπειρία, την αγάπη και το «μεράκι» την ευαισθησία και επαγγελματική συνείδηση.

Ακάρεα
ΑκάρεαΗ κύρια πηγή αλλεργιών που βρίσκεται στα στρώματα, είναι τα ακάρεα της οικιακής σκόνης, μαζί με τις εγκρίσεις της βλαβερής πρωτεΐνης στα περιττώματα τους, τα αποσυνθεμένα μέρη τους και τα βακτηρίδια της μούχλας.

Οι μετακινήσεις στο κρεβάτι βοηθούν να βγουν από το στρώμα  «σύννεφα αλλεργιογόνων», και να εισέλθουν στους πνεύμονες μας.

Προσοχή
1. Μη «δολοφονείτε τα ακάρεα», αυτά τα κομψά ζωάκια με σπρέι, αφρούς, κ.λπ, διότι δεν θα λύσετε τα προβλήματα των αλλεργιών που προέρχονται από την πρωτεΐνη των περιττωμάτων τους, αν δεν τα βγάλετε έξω, χωρίς όμως να τα ανακυκλώνετε μολύνοντας περισσότερο τον περιβάλλοντα χώρο.

Καθαριστής Στρωμάτων SentriaΟι επαναλαμβανόμενες επεξεργασίες, με τον Καθαριστή Στρωμάτων Sentria θα φέρουν γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς η μειωμένη δράση των ακάρεων σκόνης κατά 99,90%, μαζί με την μείωση του “μικροβιακού φορτίου” από τα βακτηρίδια της μούχλας και την αναζωογόνηση της κρεβατοκάμαρας θα δώσουν μια ανακούφιση στους πάσχοντας από αλλεργίες, με καλύτερα αποτελέσματα στην θεραπευτική αγωγή τους.

Τα ακάρεα της «οικιακής σκόνης» είναι δύσκολο «να βγουν έξω» από ένα στρώμα με τον παραδοσιακό καθαρισμό μιας απλής ηλεκτρικής σκούπας. Απεναντίας μπορεί με τριβή να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται πιο εύκολα στο στρώμα.

2. Αν δεν έχετε καθαριστή στρωμάτων , πρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, (κάθε 2 βδομάδες), να τα βγάζετε έξω, να τα χτυπάτε Φορώντας Υποχρεωτικά Μάσκα και να τα αφήνετε να τα βλέπει ο ήλιος, όταν όμως δεν έχει «καυσαέριο».

Αλλαγή στρωμάτων
Αλλαγή στρωμάτωνΑν τα Στρώματα σας είναι για αλλαγή, (π.χ άνω των 7 χρόνων), μην τα δώσετε σε συγγενείς, γείτονες ή για να βοηθήσετε κάποιους. Τα παλαιά στρωματά εμφανίζονται στις πιο περίεργες θέσεις – στα σκουπίδια, στα πεζοδρομία, στις εισόδους των διπλανών σπιτιών ή στις αγγελίες της εφημερίδας.

Είναι σαφέστατα λογικό το ότι πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν τι για να κάνουν με τα παλαιά στρώματα. Υπολογίστε ότι σχεδόν 70% των παλαιών κρεβατιών, μένουν και παραδίδονται όπως τα οικογενειακά κειμήλια από γενιά σε γενιά .

Αυτό είναι ιδιαίτερα επιβλαβές. Εάν το κρεβάτι δεν είναι πλέον αρκετά καλό για σας, δεν είναι αρκετά καλό για οποιοδήποτε άλλο.

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ
Δύο Προτάσεις για να  «ξεφορτωθείτε» το παλαιό σας στρώμα:
1) Ρωτήστε το κατάστημα όπου αγοράσατε το νέο σας στρώμα, αν κάνουν «Απόσυρση» το παλιό.
2) Καλέστε στον δήμο, το τμήμα υγιεινής ή το συλλογής βαρειών απορριμμάτων για να κλείσετε ραντεβού και να το κατεβάσετε την ώρα που θα κλείσετε το ραντεβού για να έρθουν.

ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε δεν γνωρίζουν ακόμα για την Ελλάδα τι θα γίνει με τα στρώματα, διότι είναι αδιευκρίνιστο στην κατηγορία «είδη επίπλωσης». Στα  «άλλα προϊόντα» του Νόμου 2939/01 (ΦΕΚ 179 Α) και σύμφωνα με τον ίδιο νόμο (άρθρα 15 και 17) επιβάλλεται η θέσπιση μέτρων με στόχο την επαναχρησιμοποίηση ή/και αξιοποίηση των υλικών αυτών.

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor
Info:
Πηγή:
Mattresscare.gr

Διαβάστε επίσης