Συμβουλές για μια πολύ ιδιαίτερη δική σας Ημέρα του Βαλεντίνου

Συμβουλές για μια πολύ ιδιαίτερη δική σας Ημέρα του Βαλεντίνου Συμβουλές για μια πολύ ιδιαίτερη δική σας Ημέρα του Βαλεντίνου

Κάθε χρόνο υπάρχουν πολλές έκτακτες περιπτώσεις για να προσφέρουμε λουλούδια ως δώρο αγάπης, και είναι η πρώτη σκέψη που κάνουν πολύ άνθρωποι για την Ημέρα Βαλεντίνου. Καθώς και άφθονες επιλογές για το είδος των λουλουδιών που θα χαρίσουμε τελικά.

Μα πόσο θαυμάσιο είναι ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε τα συναισθήματά μας με την απλή πράξη της προσφοράς όμορφων λουλουδιών. Μπορούν να προκαλέσουν την περιέργεια του παραλήπτη αν προέρχονται από έναν μυστικό θαυμαστή, να είναι ένδειξη επιβεβαίωσης τής αγάπης μας, ή να δηλώσουν την εκτίμησή μας για την ύπαρξη ενός εξαιρετικού φίλου.

Συμβουλές για μια πολύ ιδιαίτερη δική σας Ημέρα του ΒαλεντίνουΔεν υπάρχει πιο ενδεδειγμένη στιγμή, να εκφράσουμε την αγάπη μας σε όσους μας προκαλούν συναισθήματα, από την Ημέρα του Βαλεντίνου. Γι’ αυτό δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αποτυπώσουμε τις ιδιαίτερες σκέψεις μας σ’ ένα μπιλιετάκι, συνοδευτικό των λουλουδιών που προσφέρουμε, και το κείμενό του να περιέχει λέξεις από την καρδιά μας.

Όταν προσφέρουμε λουλούδια σαν δώρο, η ενδόμυχη προσδοκία μας είναι να παραληφθεί, μαζί με τα λουλούδια, και το μήνυμα αυτής της κίνησής μας. Η σημασία των λουλουδιών είναι ξεχωριστή, δεδομένου ότι μεταβιβάζουν μηνύματα για να μας, για τη ζωή μας, τις σχέσεις μας, και εξωτερικεύουν ιδιαίτερα συναισθήματα προς εκείνους που δίνουμε τα λουλούδια.

Ένα τριαντάφυλλο μπορεί να εκφράσει ένα ισχυρό συναίσθημα πάθους, μια κίτρινη τουλίπα μπορεί να δείξει ότι κάποιος είναι απελπισμένα ερωτευμένος. Τα κόκκινα γαρίφαλα δηλώνουν νοσταλγία, λαχτάρα, πόθο, ενώ τα ριγωτά γαρίφαλα αντιπροσωπεύουν την άρνηση της αγάπης.

Είναι εκπληκτικό ότι η λέξη rose, όταν αναγραμματιστεί, δίνει τη μαγική λέξη Eros, του θεού της αγάπης. Ένα κόκκινο και ένα λευκό τριαντάφυλλο μαζί, συμβολίζουν την επιβεβαίωση τής αγάπης ενός κοριτσιού. Κόκκινα τριαντάφυλλα: Σ’ αγαπώ, ασυναίσθητη ομορφιά.

Τα κόκκινα τριαντάφυλλα ξεσηκώνουν το πάθος και τη σφοδρή επιθυμία, τα άσπρα τριαντάφυλλα δηλώνουν την αγνότητα, τη γαμήλια ευτυχία και την ηρεμία. Τα κίτρινη σημαίνουν μάταιη αγάπη, λιακάδα στο χαμόγελο. Τα ροζ τριαντάφυλλα εκφράζουν την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή μας. Τα πορτοκαλί είναι μια πρωτότυπη εναλλακτική λύση για τα συνήθη κόκκινα. Τα μοβ συμβολίζουν τις «πρώτες συγκινήσεις της αγάπης» στη γλώσσα των λουλουδιών. Μπλε: απόσταση, γαλήνη, διαφάνεια, ψυχρότητα, ακεραιότητα, πέλαγο, ουρανό, ανυπαρξία, μοναξιά, αφοσίωση. Τα βιολετί λευκά: Θα χορεψετε μαζί μου;

Αν θέλετε να καταστήσετε την Ημέρα του Βαλεντίνου απλά υπέροχη για το ταίρι σας ή για όποιον άλλο θεωρείτε εσείς σημαντικό, πρέπει πρώτα απ’ όλα να τους χαρίσετε τα λουλούδια του Βαλεντίνου. Αλλά τι άλλο μπορείτε να κάνετε για να είναι αυτή η ημέρα ιδιαίτερη;

Εδώ θα βρείτε ιδέες και επιλογές για να είστε δημιουργικοί. Σκεφτείτε κάτι που δεν κάνετε συνήθως και τιμήστε τους με αυτό το δώρο. Υπάρχουν πολλές ιδέες και πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε την Ημέρα του Βαλεντίνου σαν έκπληξη, σαν ευχάριστο ξάφνιασμα, σαν προσφορά χαράς στο αγαπημένο πρόσωπο τής ζωή σας. Αν χρειάζεστε κάποια βοήθεια για να πάρετε μπρος, εδώ υπάρχουν κάποιες ιδέες για να προσδώσουν ώθηση στη σκέψη σας.

Προτάσεις για μια ξεχωριστή Ημέρα του Βαλεντίνου – πώς να εντυπωσιάσετε τους αγαπημένους σας

1. Ετοιμάστε τους το μπάνιο. Ρίξτε στο νερό μερικές σταγόνες από αιθέρια έλαια λεβάντας που θα τους προσφέρει αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης.

2. Φτιάξτε τους ένα λεύκωμα γεμάτο με υπέροχες φωτογραφίες και αναμνήσεις από στιγμές που περάσατε μαζί.

3. Φορέστε κάτι ξεχωριστό, μόνο γι’ αυτούς.

4. Οδηγήστε τους σε ένα κυνήγι θησαυρού μέσα από αγαπημένα μέρη και τοποθεσίες που ήταν σημαντικές για την εξέλιξη της μεταξύ σας σχέσης. Καταλήξτε σε ένα όμορφο και ρομαντικό γεύμα.

5. Ξεκινήστε ένα «ημερολόγιο» που θα συμπληρώσετε μαζί, με εναλλάξ καταχωρήσεις.

6. Πεταχτείτε για μια περιήγηση, κάνοντας το γύρο τής πόλης σας με κάποιο μεταφορικό μέσο, ενώ θα έχετε φροντίσει εκ των προτέρων να σας περιμένουν ζεστά ποτά στο τέλος της διαδρομής σας.

7. Συζητήστε για το πού μπορείτε να βρίσκεστε την Ημέρα του Βαλεντίνου σας, τον επόμενο ή τον μεθεπόμενο χρόνο.

8. Περάστε από τη δουλειά τους με τα πιο κομψά σας ρούχα και κλείστε στα πεταχτά ένα ραντεβού για το βράδυ.

9. Κάντε τους ένα μασάζ, αισθησιακό ή διαφορετικό. Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να νιώσετε ο ένας κοντά στον άλλο και για να ενδυναμώσετε τη σχέση σας.

10. Δωρίστε τους ένα όμορφο και αληθινά μοναδικό κομμάτι ένδυσης.

Και τελικά, μπορείτε να τους δώσετε το δώρο, που μπορεί να είναι το καλύτερο απ’ όλα… διαθέστε χρόνο απλώς για να καθίσετε παρέα, να συζητήσετε και να ερωτευτείτε ξανά!

Βαλεντίνη Πολίτη
Info:
Πηγή:

Διαβάστε επίσης