Ανακατασκευές σαλονιών

Ανακατασκευές σαλονιών Ανακατασκευές σαλονιών

Κάθε νοικοκυριό γνωρίζει ότι έρχεται πάντα η στιγμή που θέλουμε να κάνουμε μια ανακαίνιση στο σπίτι μας! Όπως ακριβώς και εμείς, έτσι και τα έπιπλα μας γερνάνε! Ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι για αυτά!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θέλουμε να αλλάξουμε και να ανανεώσουμε τον χώρο μας! Είμαστε κουρασμένοι από το παλιά όψη του σπιτιού μας, τα έπιπλα και η διακόσμηση είναι παλιά και ξεπερασμένη, περιοδικά και blogs με ιδέες και συμβουλές μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον για τις νέες τάσεις και πολλοί άλλοι παράγοντες, γεννούν την ανάγκη αναδιαμόρφωσης του χώρου που ζούμε. Αλλάζει η ηλικία των κατοίκων, τα γούστα τους, η διάθεση τους και μαζί πρέπει να αλλάξει και το περιβάλλον τριγύρω.

Κάποιοι, μεγαλώνουν τα δωμάτια, άλλοι βάφουν τους τοίχους ή αγοράζουν καινούργια έπιπλα. Εσείς σκεφτήκατε ποτέ την ιδέα να ανακατασκευάσετε τα παλιά σας έπιπλα;

Δεν είναι απαραίτητο να τα αγοράσετε όλα από την αρχή για να κάνετε μια ανακαίνιση! Μετατρέψτε τα παλιά σας έπιπλα σε καινούργια και κάντε στο σπίτι σας το αναγκαίο λίφτινγκ! Αλλάξτε υφάσματα και υλικά, αφήνοντας τα δύσκολα στους ειδικούς και εσείς βάλτε την φαντασία και το γούστο σας να δουλέψει! Κόψτε από τον διαθέσιμο προϋπολογισμό χωρίς να κόψτε τίποτα από το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Ανακατασκευές σαλονιών από την PetiteMaison

Μια νέα υπηρεσία της PetiteMaison.gr φιγουράρει στην πρώτη σελίδα της εταιρίας, δίνοντάς την ευκαιρία να ανακατασκευαστούν σαλόνια, μπρεζέρες, πουφ και καρέκλες σύμφωνα με την αισθητική και τις απαιτήσεις του πελάτη.

«…. Η δημιουργία του τμήματος ανακατασκευών αποτελούσε ανάγκη και απαίτηση του καταναλωτικού μας κοινού», τονίζει η υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων της εταιρείας. «Αυτό που χρειάζεται είναι να αποσταλεί με mail μια φωτογραφία του επίπλου σας και μια επίσκεψη στον χώρο μας για την επιλογή του υφάσματος μέσα από μια πλούσια γκάμα δειγματολογίων. Με την 10ετή εγγύηση ποιότητας της PetiteMaison.gr που συνοδεύει τα ανακατασκευασμένα προϊόντα σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, η PetiteMaison.gr δίνει νέα πνοή στα παλιά σας έπιπλα».

Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι η μεταφορά από και προς το σπίτι σας γίνεται με τα αυτοκίνητα της PetiteMaison.gr σε ώρες που εξυπηρετούν τον πελάτη και πάντα κατόπιν ραντεβού. Ο χρόνος παράδοσης δεν ξεπερνά τις 8-10 εργάσιμες ενώ το κόστος μπορεί να διαφοροποιηθεί, καθώς δίνετε η ευκαιρία στον πελάτη να επιλέξει από 15 διαφορετικές ποιότητες υλικών κα υφασμάτων.

Εμείς ξεχωρίσαμε την δερματίνη NAUTICA, κατάλληλη για σαλόνια με υπερβολική έκθεση σε ήλιο και αρμύρα, την αλέκιαστη δερματίνη που καθαρίζει από μαρκαδόρους, στυλό και όλους τους λεκέδες μόνο με νερό και την σειρά υφασμάτων CAMEO με τα εντυπωσιακά σχέδια!

Η ανακατασκευή παλιών επίπλων αποτελεί την νέα τάση στο χώρο της διακόσμησης!

Info:
Πηγή:
www.petitemaison.gr

Διαβάστε επίσης